АТВ-ова рекапитулација године: Само за највеће шаљивџије

АТВ
АТВ-ова рекапитулација године: Само за највеће шаљивџије

Само да неуставних туриста у наредној не буде више! Ауфвидерзен хер Шмит и далеко ти лепа кућа! Да не буде оптужница. Суђења. Ратова. Сукоба. Да нам буде више рађања. Смијеха. Поноса. И да нам наредна, изборна, буде без мрље и много прелетача.

Да нам Нова 2024. буде боља!

Своде се рачуни, а неки су се у њима запетљали – они су своје ове године извели на чистац. И даље под санкцијама, за прекоокеанске другаре застрашени и утишани, за друге најгласнији. Вратили су се нашој ћирилици, засијали новим логотипом, остали вјерни и аутентични, програм обигатили новим форматима у домаћој продукцији и тако тврдоглаво другачији одличили да вас обрадују најинтригантијом рекапитулацијом 2023. године, са посебном напоменом – за оне са највећим прагом хумора.

Ову годину, с нестрпљењем исрпаћају, иако је свака незаборавно искуство,  но жеља за новим је ипак неиздржива. И то посебно АТВ-овцима, увијек пркосним у свему, а највише у шали. Преглед пребурне 2023. године изнијеће хероине ове медијске куће, Милијана Кос и Татјана Трнинић, и напомињу – свака сличност са стварним ликовима и догађајима је случајна. А и ако вам се учини да није – све је то у корист најбоље забаве за коју су АТВ-овци увијек спремни.

Берићета. Здравља. Љубави. Јединствености.

Из Гундулићеве још поручују – ауфвидерзен свему лошем  -  нека Нова буде побједничка, због вас! Не мијењајете термин – 'Новогодишње Централне вијести' су вечерас тачно у 19 часова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана