ATOS BANK за празнике обрадовала кориснике Дома пензионера у Бањалуци

Г.С.
ATOS BANK за празнике обрадовала кориснике Дома пензионера у Бањалуци

БАЊАЛУКА- Представници Атос банке уручили су пригодне донације корисницима бањалучког Дома пензионера, поводом васкршњих празника.

ATOS BANK а.д. Бања Лука настоји да што више буде укључена на пољу друштвено одговорног дјеловање, те да на практичан начин помогне рад институција у заједницама у којима послује.

"Поводом ускршњих и васкршњих празника омогућили смо корисницима Дома пензионера у Бањалуци да обиљеже ове празнике на љепши и богатији начин. Кроз нашу донацију запослени Дома су заједно са корисницима организовали креативну радионицу фарбања јаја, а корисницима су уручени и симболични поклони. Друштвена одговорност је једно од основних начела наше Банке, и важан дио корпоративне цултуре, те сматрамо да кроз овакву врсту донације стварамо боље и напредније окружење за нашу локалну заједницу. Као друштвено одговорна институција, настојимо да изађемо у сусрет институцијама попут Дома пензионера, те тиме дамо до знања у коликој мјери препознајемо њихове потребе." изјавила је овим поводом Биљана Шева, руководилац Службе маркетинга и комуникација ATOS BANK а.д. Бања Лука.

Донација АТОС Банке примљена је са захвалношћу у Дому пензионера у Бањалуци.

"Желимо прије свега да се захвалимо АТОС банци на овој донацији, кроз коју су оплеменили свакодневницу наших корисника и показали да су као финансијска институција ту као подршка особа треће животне доби. На овај начин показали су да препознају њихове потребе и обогатили су и оплеменили живот корисника у Дому током празника." изјавила је овим поводом Гордана Лиховић, дирекор ЈУ Дом пензионера Бањалука.

Друштвена одговорност је једно од основних начела пословања ATOS BANK а.д. Бања Лука и важан је дио корпоративне културе, а овакве и сличне донације представљају само неке у низу наших активности, кроз које можемо створити боље и напредније окружење за све нас.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
Рођено 17 беба
Рођено 17 беба
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана