ATOS BANK уз ФК "Радник" из Бијељине

Г.С.
ATOS BANK уз ФК "Радник" из Бијељине

ATOS BANK а.д. Бања Лука и ФК "Радник" из Бијељине озваничили су сарадњу која представља нови корак ка јачању локалног спорта и заједнице. Наиме, као друштвено одговорна финансијска институција ATOS BANK је препознала је рад и потенцијал овог фудбалског клуба, који на најбољи могући начин представља једну од вриједности које Банка његује, а то је спорт.

"Поносни смо што смо у прилици да подржимо ФК "Радник" из Бијељине, јер на овај начин као друштвено одговорна финансијска институција не улажемо само у спорт већ и у заједницу. Наша сарадња обухватиће различите активности и пројекте који ће допринијети развоју фудбала и спортског духа у Бијељини. Заједно ћемо радити на промоцији спорта, те ћемо на овај начин подстицати младе људе да се баве спортом" изјавили су овим поводом из ATOS BANK а.д. Бања Лука.

Из Фудбалског клуба "Радник" захвални су на подршци која је стигла из АТОС Банке.

"Овом приликом желимо да се захвалимо АТОС Банци која је препознала значај нашег клуба и свега што ми радимо. Сарадња са АТОС Банком представља нови корак ка јачању локалног спорта и заједнице генерално. Сигурни смо да ћемо заједно остварити многе успјехе и допринијети развоју младих фудбалера, те унаприједити све на чему радимо" изјавили су овим поводом испред ФК "Радник" Бијељина.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана