АТОС БАНК у Добоју отворила пословницу на новој локацији

Г.С.
АТОС БАНК у Добоју отворила пословницу на новој локацији

АТОС БАНК а.д. Бања Лука отворила је врата нове пословнице у Добоју, на новој локацији у улици Светог Саве 20.

Пословница у Добоју је пресељена у нови, модернији и клијентима знатно приступачнији простор. У новоотвореној пословници клијенти ће све своје финансијске потребе моћи обавити брзо и једноставно.

Пословницу на новој локацији су симболичним пресјецањем врпце отворили Славко Ковачевић, замјеник градоначелника Добоја и Игор Јовичић, предсједник Управе АТОС БАНК.

Нова пословница на новој локацији ће пружати широк спектар банкарских услуга како физичким тако и правним лицима, са циљем да унаприједи квалитет услуга и приступачност нашим клијентима. Пословница је опремљена најсавременијом технологијом како би омогућила брже и ефикасније обављање банкарских трансакција. Наш стручни тим ће бити на располагању свим клијентима како би им пружио квалитетну услугу и одговорио на све њихове потребе и захтјеве.

Друштвено одговорно пословање је једно од основних начела пословања, а АТОС БАНК је банка која никада не престаје да развија себе и своје пословање за добробит својих клијената и заједнице. И у овој локалној заједници ће се и у наредним годинама трудити да донацијама и кроз подршку правим вриједностима стварају боље и напредније окружење за све нас.

Поводом отварања пословнице на новој локацији Банка је уручила донације Удружењу за помоћ дјеци са посебним потребама Добој и Прихватилишту за дјецу без адекватног родитељског старања "Сунцокрет.

Пословница у Добоју на новој локацији налази се на адреси Светог Саве 20, а радно вријеме је од понедељка до петка од 08:00 часова до 15:30 часова, и суботом од 08:00 до 11:30 часова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођене 24 бебе
Рођене 24 бебе
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана