ATOS BANK подржала предавање за младе поводом Свјетског дана менталног здравља

Г.С.
ATOS BANK подржала предавање за младе поводом Свјетског дана менталног здравља

У оквиру обиљежавања Свјетског дана менталног здравља, који се сваке године одржава 10. октобра, ATOS BANK је подржала предавање за младе, које је организовао Ротаракт клуб Бања Лука.

Предавање је одржано 10.10.2024. године на Природно математичком клубу у Бањалуци, и окупило је бројне младе људе, а током предавања млади су имали прилику да чују практичне савјете о важности бриге о менталном здрављу, стратегијама превенције и начинима како потражити помоћ.

Ово едукативно предавање је држала психолошкиња Ирена Ђумић Јурић Марјановић, која је младима причала о важности ове теме.

"Задовољство нам је што је ATOS BANK дио овако важне иницијативе, јер ментално здравље је тема која дефинитивно захтјева већу пажњу, посебно међу младима. С обзиром да је друштвена одговорност једно од основних начела наше Банке, и важан дио корпоративне културе сматрамо да кроз овакву врсту подршке стварамо боље и напредније окружење за нашу локалну заједницу. Ово је сигурно важан корак ка подизању свијести о менталном здрављу, а ATOS BANK ће и даље наставити да подржава сличне иницијативе и на тај начин доприноси побољшању квалитета живота младих" изјавили су овим поводом из Службе маркетинга и комуникација ATOS BANK а.д. Бања Лука.

Из Ротаракт клуба захвалили су се ATOS Банци на ангажовању у промоцији менталног здравља и на подршци приликом организације овог догађаја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана