ATOS BANK организовала интерактивну кампању у сарадњи са компанијама Visa и Google

Г.С.
ATOS BANK организовала интерактивну кампању у сарадњи са компанијама Visa и Google

ATOS BANK у сарадњи са компанијама Visa и Google је организовала интерактивну кампању с циљем промоције дигиталног новчаника.

„Кроз сарадњу са компанијама Visa и Google желимо да омогућимо нашим клијентима да истраже све предности дигиталних плаћања, уз забавне и интерактивне активности. Ова интерактивна кампања је имала за циљ да унаприједи корисничко искуство, и да промовише Google Pay дигитални новчаник, који омогућава једноставно и сигурно плаћање путем телефона." изјавили су овим поводом из Службе маркетинга и комуникација ATOS BANK.

Кроз ову кампању тим ATOS BANK је промовисаои започету кампању „Твоја Google Pay авантура почиње сада", у оквиру које клијенти имају прилику да остваре поврат новца у износу од 50КМ, за минимум 5 трансакција у појединачној вриједности од 50КМ, обављених дигитализованом Visa картицом ATOS банке.На овај начин пружамо клијентима практичније и сигурније искуство приликом обављања транскција, а увођењем Google Pay услуге показали смо и одраз континуираног ангажмана у пружању најновијих технолошких рјешења, која ће олакшати платне трансакције клијентима.

У оквиру интерактивне кампање која је организована у Бањалуци обухваћен је низ узбудљивих и интерактивних активности како би се клијентима и грађанима приближили сви бенефити кориштења дигиталног новчаник. На овај начин имали су прилику да се упознају са једноставношчу и безбједношћу плаћања путем дигиталног новчаника, као и са његовим бројним функционалностима.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана