Апел за помоћ у лијечењу Раденка Ђукића

СРНА
Апел за помоћ у лијечењу Раденка Ђукића

КОТОР ВАРОШ- Мјесна заједница Котор Варош упутила је апел за помоћ у лијечењу суграђанина Раденка Ђукића, којем је одстрањен бубрег због малигне болести, али се ситуација искомпликовала што захтијева вишегодишње лијечење, а потребне терапије се набављају у иностранству.

Лијечење тренутно кошта око 3.000 КМ мјесечно и трајаће најмање неколико година. Сви који желе да помогну новац могу донирати и путем позива на хуманитарни број 1402. "Раденко је годинама био угоститељ у Котор Варошу, и својом добротом, осмијехом и оптимизмом красио наш град и нашим суграђанима дан чинио љепшим и веселијим.

Дошло је вријеме да му то сви вратимо на хуман и људски начин", навели су из Мјесне заједнице Котор Варош. Которварошани су у претходном периоду организовали бројне хуманитарне акције, у којима су учествовали привредни субјекти, самостални предузетници, спортски колективи, фудбалски ветерани, бројна предузећа, јавне установе и појединци.

У наредном периоду планиран је наставак акције, а једна од њих је хуманитарни концерт који ће бити одржан у Масловарама, одакле потиче Раденко.

Новац за лијечење може се уплатити на жиро рачун: 562-100-80127460-70 /Раденко Ђукић, Улица Јована Рашковића 5, 78220 Котор Варош, БиХ, код НЛБ-Развојне банке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана