Апел за помоћ при обнови Манастира Свете тројице код Љубовије

Срна
Апел за помоћ при обнови Манастира Свете тројице код Љубовије

БИЈЕЉИНА - Епархија зворничко-тузланска саопштила је да, они који желе да помоћ за обнову Манастира Свете Тројице у Бијелим водама код Љубовије уплате у КМ, могу то учинити путем Добротворне организације "Тројеручица", која дјелује у окриљу Епархије.

Помоћ се прикупља са благословом Његовог преосвештенства епископа зворничко-тузланског и администратора Епархије шабачке Фотија.

На сајту Епархије зворничко-тузланске наведено је да је помоћ у КМ могуће уплатити на рачун Добротворне организације "Тројеручица", број 567-34327000105-26, са назнаком "за обнову Манастира у Бијелим водама".

Динарска средства уплаћују се на рачун СПЦ Епархија шабачка, број 325-9500600032738-97, са назнаком "за обнову Манастира у Бијелим водама".

"Вјерујемо да је све што се догађа Божије давање и да његове путеве не можемо увијек испитати, али исто тако вјерујемо да ће, као и до сада, Бог кроз своје љубљене дјелати, те да ће се ова светиња обновити и засијати новим сјајем и бити обиталиште славе Божије", навели су из Епархије.

У пожару, који је избио 2. фебруара изгорио је манастирски конак и просторије укупне површине 600 метара квадратних, а нико од 20 чланова манастирског братства није повријеђен.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана