Апарати грешком исплатили стотине добитака играчима у Српској

ГС
Апарати грешком исплатили стотине добитака играчима у Српској

БАЊАЛУКА - Скоро сви играчи који су се прекјуче коцкали на апаратима Електронске видео лутрије (ЕВЛ), предузећа у већинском власништву “Лутрије Републике Српске”, освојили су велике новчане награде.

Из ЕВЛ-а кажу да и даље утврђују шта је узрок, а портал Капитал наводи да је дошло до серверске грешке.

Редакцији овог портала се јавио играч из Мркоњић Града, који је у ресторану “Бенз” играо бинго и у извлачењу освојио нешто преко 5.000 марака.

Остао је збуњен када је схватио да није једини срећни добитник.

-Тог дана најмање сто људи у Мркоњић Граду је имало добитке по неколико хиљада марака - тврди он.

Према његовим ријечима из локала у којем је дошао до добитка су га послали на адресу ЕВЛ-а у Бањалуци, гдје су му обећали да ће убрзо добити свој новац.

У Електронској видео лутрији  рекли су да ће све добитке исплатити, чим обраде податке који пристижу из свих дијелова Српске.

Позивали су на стрпљење, а играче напомињу да је Правилником о приређивању електронских игара на срећу, предвиђено је да је рок за исплату добитка десет дана.

-У протеклом периоду јавио нам се велики број играча из различитих градова Републике Српске, те још увијек не можемо са сигурношћу утврдити дефинитиван број добитника. У наредних дан или два имаћемо прецизније податке. Електронска видео лутрија гарантује да ће сви играчи бити у потпуности исплаћени, те ћемо тиме додатно оправдати повјерење које уживамо код свих наших играча - поручују они.

Кажу да ће добици бити исплаћени на текуће рачуне  играча, те да ће се потрудити да исплате буду у што краћем року.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођено 15 беба
Рођено 15 беба
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана