Андреј Шева нови предсједник Студентског парламента УНИБЛ

Срна
Андреј Шева нови предсједник Студентског парламента УНИБЛ

БАЊАЛУКА- Студент Економског факултета Универзитета у Бањалуци Андреј Шева нови је предсједник Студентског парламента овог универзитета.

На конститутивној сједници Студентског парламента у Бањалуци данас су за потпредсједнике Парламента изабрани студенти Правног и Машинског факултета, Славко Савић и Никола Шобот.

Функција секретара повјерена је студенткињи Факултета политичких наука Божани Тинтор, док ће члан Управног одбора из реда студената у наредних годину дана бити Анђела Арар са Медицинског факултета, а изабрани су и чланови Сената.

Шева је захвалио за указано повјерење, те истакао да ће ново руководство Студентског парламента уложити напоре да се превазиђу сви изазови и ријеше проблеми студената.

"На одређен начин представљамо глас свих студената Универзитета, те ћемо се трудити да захтјеве студентских организација на што бољи начин испратимо", рекао је Шева новинарима у Бањалуци.

Ректор Универзитета у Бањалуци Радослав Гајанин честитао је новоизабраном руководству и члановима Студентског парламента, те додао да ће бити настављена подршка за све добре студентске идеје и програме.

"Циљ нам је да заједно радимо на побољшању студентског стандарда, али и услова студирања на Универзитету", рекао је Гајанин. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана