АМУС слави 10 година постојања

Закупљен простор
АМУС слави 10 година постојања

Десет успјешних година рада дефинише однос према ауторским остварењима. Многобројна дјела која баштинимо, пласирамо и вреднујемо разлог су улагања напора окупљених око институције која вишегодишње искуство претвара у напредак за цијело ауторство те бх. друштво.

Поручују то у Асоцијацији композитора-музичких стваралаца (АМУС) најављујући прославу десет година рада те додјелу признања за најбоље ауторе у 2021. години, публицисте и оне који помно брину о музичким дјелима у БиХ.

-Изврсност многобројних дјела пласираних у јавном простору резултат је знања наших чланова, али и наше институције која помно води бригу о пласману. Сада већ десет година нашег рада може бити примјером успјешног дјеловања, а све то крунише сарадња између руководства и чланова АМУС-а. Изузетно велика институција каква је АМУС може бити примјером сваке заједнице – истакли су у Асоцијацији.

Додају да су циљеви њихове заједнице  ауторство, на првом мјесту, и његова заштита.

-То су узвишени циљеви које поставља појединац спреман кроз своја дјела подијелити своју особност с јавношћу. Наши чланови су наши најбољи аутори, познати извођачи, музичари, који неријетко интерпретирају и своја дјела. Они су наша обавеза и одговорност, јер је вријеме у којем живимо исписано њиховим дјелима. Зато АМУС данас поносно слави успјешних десет година рада - поручују из АМУС-а.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана