Агенција PoRT: Поносни на сарадњу са РиТе Угљевик и ХеТ-ом, одбацујемо натписе појединих медија

ЗАКУПЉЕН ПРОСТОР
Агенција PoRT: Поносни на сарадњу са РиТе Угљевик и ХеТ-ом, одбацујемо натписе појединих медија

Након натписа у поједним медијима, махом оним који обично не провјеравају, већ пишу како им кажу или како они мисле да треба, не поштујући било какве професионалне и етичке стандарде и норме, имамо рећи - престаните да лажете. Престаните и да заблуђујете јавност. Престаните да релевантну истину мијењате вашом истином. Истином која само вама одговара. Или интересним групама који ове текстове наручују.

Истина је да је агенција PoRT релативно нова агенција на домаћем тржишту. Исто тако, агенција која његује знање, младост, иновативност, креативност, а надасве - пуну посвећеност послу који радимо. А прије свега, агенција која је за кратко вријеме, од оснивања па до данас, направила озбиљне резултате и завидан портфолио. Опростите нам што не сматрамо наш рад, резултате и сарадње општим интересом јавности.

Нисмо знали да не смијемо реновирати канцеларије у којима радимо. Нисмо знали да не смијемо радити на новој интернет презентацији агенције. Нисмо ни знали да морамо имати рекламне поруке на шајбама канцеларија. Нисмо пак ни знали да су то услови да бисмо били маркетиншка агенција. То, ипак, тврди аутор спорног текста након којег су кренуле салве негативних објава и реакција на екипу младих, талентованих и перспективних људи који и даље не одустају од намјере да направе нешто другачије за друштво и заједницу у којој живе и послују.

Прије него осудите, провјерите. Прије него нешто констатујете, питајте. Прије него нешто закључите, размислите. А понајвише - научите да радите свој посао.

Агенција PoRT ради искључиво и само по законима Републике Српске. Уредно и на вријеме измирујемо порезе, доприносе и све обавезе ка нашој земљи. Исто тако, поштујући законске прописе, пријавили смо се и добили (толико извикане) послове заступања у медијском представљању РиТе Угљевик и Хидроелектрана на Требишњици. И то ћемо радити посвећено и професионално, поштујући све релевантне прописе.

И не, не демантујемо квалитетне и професионалне односе с АТВ-ом, као и са свим другим медијима. Опредјељени смо за транспарентну комуникацију с јавношћу и медијима. Не демантујемо ни да је наш оснивач и бивши власник и директор Дејан Ступар. Али демантујемо и категорички одбацујемо било какве посебне везе, посебно оне власничке, са АТВ-ом, Дејаном Ступаром, било којим другим медијем, компанијом или интересном групом.

Поносни смо што ћемо бити дио пројеката и активности (дијела) Електроприведе Републике Српске, као једног од (привредних) стубова Републике Српске. Оне који не вјерују, а посебно, не знају нити желе да знају шта ми то и како радимо, позивамо да нас пробају - ипак ће само тако сазнати зашто смо другачији од осталих.

 Ђорђе БОЈИЋ

Д И Р Е К Т О Р

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана