Xiaomi - Квалитет доступан свима: Куповином Xiaomi уређаја у m:tel-у учествујете у наградној игри „m:tel и Xiaomi – изабери и побиједи"

PR
Xiaomi - Квалитет доступан свима: Куповином Xiaomi уређаја у m:tel-у учествујете у наградној игри „m:tel и Xiaomi – изабери и побиједи"

m:tel вас сваке године почасти новом наградном игром у вријеме новогодишњих празника, у којој можете да освојите вриједне награде. Тако је и ове године.

Уколико вам треба нови телефон, опредијелите се за један од Xiaomi телефона из богате m:tel понуде, спојите га са неком од м:тел postpaid тарифа и аутоматски учествујете у наградној игри која траје до 31. јануара 2021. године, а у којој као главну награду можете да освојите Мазду CX3. Поред аутомобила, очекују вас и два MI LED TV 4С 55" АНДРОИД телевизора, четири Xiaomi Mi Note 10 Lite телефона и два Mi пречишћивача ваздуха 2H.

Бренд Xiaomi  постао је синоним за „best buy " телефоне, односно уређаје који купцима нуде најбољи однос цијене и квалитета. У квалитет и врхунско искуство које доносе сјајни Xiaomi телефони, увјерили су се многи m:tel корисници који су имали прилику одабрати један од уређаја из богате понуде компаније м:тел.

Одличне перформансе, скупа са врхунским квалитетом и дизајном Xiaomi уређаја,  укомбиноване са postpaid тарифама компаније m:tel, омогућиће вам најбољу комуникацију употпуњену мноштвом бонуса за разговоре, поруке и мобилни интернет.

Један од одличних Xiaomi уређаја које можете да набавите у m:tel понуди је и буџетски суперстар, Xiaomi Redmi Note 9  који  може бити одличан избор јер вам много тога нуди по веома повољној цијени. Овај телефон има велики FHD екран од 6,5 инча, фантастичну четвороструку камеру, масивну батерију и сјајне перформансе.

Ту је свакако и веома тражени  Xiaomi Redmi 9А 2,  телефон који нуди невјероватне перфомансе по приступачној цијени и високо подиже љествицу у понуди паметних телефона за буџетске кориснике.

Ове и многе друге телефоне можете пронаћи и наручити на сајту компаније m:tel као и у m:tel продајним мјестима, а за више информација о наградној игри, правилима учешћа, посјетите www.mtel.ba.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана