Wwin – Новогодишњи бонус добродошлице – СУТРА (Четвртак, 29.12.2022.)

Wwin
Foto: Wwin

За нове кориснике који се СУТРА (Четвртак, 29. 12.) региструју у пословницама у Републици Српској Wwin је спремио примамљив бонус.


Сви нови корисници на овим локацијама од  WWin кладионице  на поклони добивају 20 ЕУР Бонус- Активан (Кеш новац остварен БОНУС-ом можете исплатити без услова/увјета – ОДМАХ) + 1500 free спинова на игри Roman legion (новац остварен free спиновима одмах прелази на Кеш рачун).

Акција вриједи само за СУТРА (четвртак, 29. Децембар), па не пропустите ову сјајну прилику да постанете члан највеће online кладионице у региону.

JACKPOT – Заврти за 122.500 КМ

Казино игре све су популарније, а Jackpot на AMUSNET (EGT) слот играма попео се на шест цифара. Заиграј AMUSNET (EGT) слот игре и освоји велике JACKPOT-ове. Тренутни JACKPOT на AMUSNET (EGT) слот играма 62.500,00 ЕУР (122.500,000 КМ) - и даље расте. Стигла је прилика која се не пропушта и која долази ријетко кад у животу. Заврти и испробај срећу.

CASHBACK PREMATCH И CASHBACK LIVE

WWin награђује своје играче цасхбацком (повратом новца) на одиграни бет (улог) у постотку од одиграног износа у одређеном временском раздобљу на

Искушајте срећу на новој DiplomatTechТецх платформи.

Нова платформа на  WWinу  омогућава Мега добитке са малим улогом. Није немогуће да добијемо и првог милијунаша било у КМ или ЕУР валути, а за спорт и ливе омогућени су добитци од 100.000 €, као и 200.000 € за системске добитке. Поред стандардних опција уплате и исплате (пословница, банка, xbon, abon, skrill, нетеллер, виса, мастер, маестро картица, psc бон), увели смо и AIRCASH опцију уплате и исплате.

КОМБИНУЈ PREMATCH И LIVE ДОГАЂАЈЕ

Нова димензија клађења на WWin-у. Комбинујте PREMATCH и LIVE догађаје на истом листићу

Wwin се још давно сврстао уз велике и респектабилне домаће и стране твртке, као што су Туркисх Аирлинес, Босналијек, Цаиз Цоин, ИГ Игман чије се рекламе налазе на ударној позицији на предњој страни дреса бх. премиерлигаша и међу њима је уложио у највише клубова обзиром да је једино лого WWin-а нашао своје мјесто на предњој страни чак три премијерлигаша: ФК Слобода Тузла, ФК Леотар Требиње и НК Широки Бријег чиме је помагао чак 25% клубова првог ранга бх. фудбала и то као највећи спонзор, а што је ниво који ова кућа одржава већ годинама.

 

Кад је ријеч о малом фудбалу један клуб је у свој назив додао WWin. Ријеч је о клубу Слога WWin – Горњи Вакуф/Ускопље. Уз поменути клуб малог фудбала лого WWin је и на дресу МНК Херцеговина, као и КМФ Леотар из Требиња.

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана