Wwin и даље награђује: Освоји сваки дан IPhone 14, PS5 и 1000 ЕУР бонуса

Wwin
Foto: бонус добродошлице – СУТРА (Сриједа, 14.12.2022.)

У току је наградна игра највеће регионалне online кладионице у којој од 20. новембра сваки дан имате прилику освојити вриједне награде, а до сада је 30 најсретнијих преузело своје награде: петнаест телефона iPhone 14, 15 PlayStation 5 играчких конзола и 15.000 ЕУР бонуса.

Наградна игра траје до 18. децембра 2022. године и сваки дан корисници Wwinа ће освојити iPhone 14, PS5 и 1000 € БОНУСА (10 пута 100 еура бонуса). То је укупно 29 iPhoneа 14, 29 PS5 и 29.000 еура бонуса у само мјесец дана и све вам је јасно. То може само Wwin!

Уплатом од минимално 5 КМ на свој кориснички рачун (wwin.comwwin-ba.com) путем било које опције уплате (пословнице, Xbon, Abon, картица, Skrill, Neteller, Paysafe card) стјечете право на судјеловање у наградној игри. Такође, минималном уплатом од 5 КМ у пословницама Wwin-а (Федерација БиХ, РС) на све игре (спортско клађење, live клађење, бинго уживо, бинго, star dogs) стјечете право на судјеловање у наградној игри. Wwin је спремио фантастичну понуду за СП у Катару, а уз cashback prematch и cashback live, ужитак је загарантован.

Најјачи домаћи беттинг бренд поклања само брендирано.

За нове кориснике који се СУТРА (Сриједа, 14. 12.) региструју у пословницама у Републици Српској Wwin је спремио примамљив бонус.

Сви нови корисници на овим локацијама од  Wwin кладионице  на поклони добивају 15 ЕУР Бонус- Активан (Кеш новац остварен БОНУС-ом можете исплатити без услова– ОДМАХ) + 100 free спинова на игри Roman legion (новац остварен free спиновима одмах прелази на Кеш рачун).

Акција вриједи само за СУТРА (Сриједа, 14. Децембар), па не пропустите ову сјајну прилику да постанете члан највеће online кладионице у региону.

JACKPOT – Заврти за 103.000 КМ

Казино игре све су популарније, а Jackpot на AMUSNET (EGT) слот играма попео се на шест цифара. Заиграј AMUSNET (EGT) слот игре и освоји велике JACKPOT-ове. Тренутни JACKPOT на AMUSNET (EGT) слот играма 53.000,00 ЕУР (103.600,000 КМ) - и даље расте. Стигла је прилика која се не пропушта и која долази ријетко кад у животу. Заврти и испробај срећу.

 

CASHBACK PREMATCH И CASHBACK LIVE

Wwin награђује своје играче cashbackом (повратом новца) на одиграни бет (улог) у одстотку од одиграног износа у одређеном временском раздобљу

Искушајте срећу на новој DiplomatTech платформи.

Нова платформа на  Wwinу  омогућава Мега добитке са малим улогом. Није немогуће да добијемо и првог милијунаша било у КМ или ЕУР валути, а за спорт и live омогућени су добитци од 100.000 €, као и 200.000 € за системске добитке. Поред стандардних опција уплате и исплате (пословница, банка, xbon, abon, skrill, neteleer, visa, мастер, маестро картица, psc bon), увели смо и AIRCASH опцију уплате и исплате.

КОМБИНУЈ PREMATCH И LIVE ДОГАЂАЈЕ

Нова димензија клађења на Wwin-у. Комбинујте PREMATCH и LIVE ђогађаје на истом листићу

 

Wwin се још давно сврстао уз велике и респектабилне домаће и стране твртке, као што су Turkish Airlines, Босналијек, Caiz Coin, ИГ Игман чије се рекламе налазе на ударној позицији на предњој страни дреса бх. премиерлигаша и међу њима је уложио у највише клубова обзиром да је једино лого Wwin-а нашао своје мјесто на предњој страни чак три премијерлигаша: ФК Слобода Тузла, ФК Леотар Требиње и НК Широки Бријег чиме је помагао чак 25% клубова првог ранга бх. фудбала и то као највећи спонзор, а што је ниво који ова кућа одржава већ годинама.

 

Кад је ријеч о малом фудбалу један клуб је у свој назив додао Wwin. Ријеч је о клубу Слога Wwin – Горњи Вакуф/Ускопље. Уз поменути клуб малог фудбала лого Wwin је и на дресу МНК Херцеговина, као и КМФ Леотар из Требиња.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана