У Addiko банци Бањалука каматна стопа три одсто на орочење годину дана

PR
У Addiko банци Бањалука каматна стопа три одсто на орочење годину дана

БАЊАЛУКА - Штедња на дужи временски период је одлична навика и могућност да остварите додатни извор прихода, али и један од најбољих начина да клијенти на сигурном мјесту чувају новчана средства. У Addiko банци Бањалука одлучили су да клијентима до 31. августа понуде могућност штедње на 12 мјесеци уз атрактивну каматну стопу од чак три одсто.

-Континуирано указујемо клијентима на значај штедње, а овога пута смо одлучили да понудимо Addiko штедњу уз атрактивну каматну стопу. Заинтересовани који се до краја августа одлуче орочити новчана средства на само 12 мјесеци у Addiku, имају каматну стопу од чак три одсто, при чему је ефективна каматна стопа једнака номиналној каматној стопи. Ова понуда се односи на нова орочења у Addiko за клијенте свих банака, без компликованих банкарских процедура – истакла је директор Одјела управљања производима за становништво у Addiko банци а.д. Бањалука Милка Чађо.

Addiko банка Бањалука чланица је Addiko групације чије сједиште је у Бечу, што је гаранција стабилности и поузданости, а у протеклих неколико година, како то потврђују и годишњи резултати, банка послује успјешније него икада.

 О посебној понуди штедње у Addiko банци Бањалука сазнајте више на линку. За сва питања позовите Addiko контакт центар на 051 951 000.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана