Тијана Дапчевић и Кики Лесендрић у новом издању емисије “Муштулук”

PR
Тијана Дапчевић и Кики Лесендрић у новом издању емисије “Муштулук”

БАЊАЛУКА - Ред пјесме,ред занимљивих прича, ред преукусне хране - тако се може описати нова епизода јединственог кулинарског шоуа УНА телевизије “Муштулук”.

На самом почетку новог издања ове емисије Хариса Џиновића, која је на програму 8. јануара у 21 час, Џиновић се подсјетио чему га је научила пандемија вируса корона.

- Окренули смо се једноставним, а најљепшим стварима у животу. Одједном је породица опет била заједно за столом. Одвајање од пријатеља подсјетило нас је колико су нам заједнички тренуци драгоцјени, вино љепше, а храна укуснија кад се с јаранима дијели. Вријеме нам је сада постало вредније, а жеље много мудрије - рекао је Џиновић, са чиме су се сложили и његови овонедјељни гости шармантна Тијана Дапчевић и легендарни Кики Лесендрић из групе “Пилоти”.

Док се у кухињи крчкао црни рижото од сипе и лосос на тајландски начин Кики је открио како је упознао Хариса, да се много друже и имају много заједничких пријатеља, док је Тијана признала како више воли да се дружи с Мелином, као и то да је чула да кад Харис кува нико не смије да уђе у кухињу. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана