Свађа Јоване и Жељка пред камерама: Јоксимовићи у жучној расправи у Харисовом „Муштулуку“ на УНА ТВ

ПР
Јоксимовићи у жучној расправи у Харисовом „Муштулуку“
Foto: Уна ТВ | Јоксимовићи у жучној расправи у Харисовом „Муштулуку“

(Недеља 30. октобар у 21 час) Глас Хариса Џиновића радо се слуша у сваком трентуку, а од недавно, и његово кулинарско умијеће нетремице се гледа сваке недјеље у 21 час на телевизији Уна у домовима широм региона. Шоу “Муштулук” изазвао је низ позитивних реакција, а прослављена музичка легенда показао се као врхунски гастроном и одличан домаcћин који ужива у спремању специјалитета, доброј атмосфери и у друштву својих пријатеља.

-За колико сам само муштулука чуо ноћу јер сам одувек био ноћобдија, а добра вест као добра песма, не бира време. Добра вест увесељава и разгаљује све оне којих се тиче, а делити радост са неким је својеврсна уметност за коју није потребна посебна вештина већ врлина. Муштулук треба знати позлатити. Добрих гостију ће бити сигурно као и песме и хране, а какав сам водитељ то процените сами.  Знам само да сам се као домаћин, мислим, доказао јер доста је људи прошло кроз мој живот и мој дом. Свако од нас је у животу оставио траг, а да ли су ти трагови тихи или бучни, зависи ваљда од карактера - каже Харис.

А гости у другој емисији направиће управо динамичну и варничну атмосферу, ред кувања и пјесме зачиниће изузетно занимљиви разговори домаћина и познатог брачног пара који ће нам у потпуности дочарати атмосферу дружења и разговора када су ван свјетла рефлектора.

Раскошно и екстравагантно јело Харис ће овог пута припремати посебно за своје дугогодишње пријатеље – Жељка и Јовану Јоксимовић. 

Осим тајне спремања сочне и укусне рибе по сицилијанском рецепту, сазнаћемо и низ пикантних детаља, зашто се Жељко једино свађа са Харисом на естради, шта Јована искрено мисли о Харису и каква је Меллина куварица, колико дуго траје њихово пријатељство и ко попушта у жучним расправама. Познати брачни пар неће се устручавати да оштро размијени мишљење на многе теме, сазнаћемо зашто Харис и Жељко преврћу очима кад год Јована поручује пјесме, како су њене музичке жеље у емисији отвориле полемику и предавање и шта је Жељко тражио од Јоване да му каже кад заврши јутарњи програм и уђе у кућу.  

Занимљиве разговоре и присјећање на нека прошла времена, уљепшаће предивни гласови два врсна пјевача. Жељко и Харис имају посебан спој кад запјевају и своје уживање у музици пренијеће и на гледаоце Уна телевизије пјевајући најљепше пјесме највећих музичких легенди. 

-Ово ће бити посебно вече, а оживећемо и неке музичке легенде и присетити се шта је оно што траје упркос времену - наговијестио је Харис. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана