Skandinavci Stojiću donijeli VW Polo kompanije MOZZART

PR
Skandinavci Stojiću donijeli VW Polo kompanije MOZZART

Volkswagen Polo osvojio je Ranko Stojić iz Banjaluke, koji je posljednjeg dana nagradne igre komapnije MOZZART sastavio pobjednički tiket.

Naime, nagradna igra "Pogodi najveću kvotu" u RS trajala je od 1. do 30. oktobra, a pretposljednjeg dana, u nedjelju, na čelo tabele izbio je Alen Kararić iz Prijedora s kvotom 2.629, koji je tiket sastavio preko sajta mozzartbet.ba.

"Iskreno da vam kažem, mislio sam da je to to. Nisam vjerovao da neko za 24 časa može da me prestigne", priča Alen. Ali ipak, dogodilo se.

U Banjaluci je pobjedničku taktiku kovao Ranko Stojić, dugogodišnji MOZZARTOV kladilac, koji je ciljano sastavio tiket za koji je vjerovao da posljednjeg dana može da "odnese sve sa stola".

"A to 'sve' je u ovom slučaju Volkswagen Polo. I uspio je. Osnovu njegovog tiketa, odigranog posljednjeg dana takmičenja, činila su tri tačna rezultata u Skandinaviji, a ukupna kvota iznosila je sjajnih 4.800", naveli su iz kompanije MOZZART.

"Cijeli mjesec sam igrao tikete namjenski za nagradnu igru. Stalno sam govorio supruzi da ćemo se provozati u Polu. Bio sam uporan i isplatilo se, i to posljednjeg dana", naveo je pobjednik.

 

Pobjednik, koji je osim automobila dobio i 5.088 KM na samo jednu uloženu, pojasnio je svoju taktiku sa tri tačna rezultata u Skandinaviji.

"Skandinavske lige su moja stvar! Igram stalno na njih jer sam siguran da su ti narodi gore na sjeveru Evrope dosta pošteniji od ostatka svijeta i da ne namještaju utakmice. I eto, vidite, bio sam u pravu. Igram često na danski Brondbi i na švedske AIK i Norčeping, pratim ih i osjetio sam ove tačne rezultate. Hvala im", naveo je Ranko.

Ipak, Alen Kararić, MOZZARTOV igrač iz Prijedora, nije ostao praznih ruku, osvojio je drugo mjesto i skuter Peugeot Kisbee 50 i 2.787 KM na jednu uloženu KM.

 

"Daleko od toga da sam nezadovoljan, ali već sam vidio sebe u Polu. Ali, šta je tu je. Sljedeći put prva nagrada je moja", najavljuje Kararić.

I Ranko i Alen, dugogodišnji igrači MOZZARTA, hvale ovu kompaniju.

Iz kompanije dodaju da je kladilac iz Banjaluke Dragan Despot, koji je s kvotom 2.057 na tiketu zauzeo treće mjesto, osim 2.571 KM na jednu uloženu, dobio i mobilni telefon najnovije generacije Samsung S8.

MOZZART takođe čestita i takmičarima na lokalnom nivou, dakle na svakom uplatnoisplatnom mjestu i zasebno na sajtu, koji su osvojili za prvo mjesto bicikl, za drugo ručni sat, a za treće sportski paket.

"Želimo da vas obavijestimo da MOZZART već sprema nova iznenađenja za svoje igrače", najavljuju iz MOZZARTA.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана