Сека Алексић и Адил гости емисије “Муштулук”

УНА ТВ
Сека Алексић и Адил гости емисије “Муштулук”

БАЊАЛУКА - Домаћин емисије “Муштулук”, на Уна телевизији пјевач Харис Џиновић дочекаће овог викенда своје госте добром пјесмом, вином, храном и занимљивом причом, а спремиће им бурек на сарајевски начин.

Харис је одавно дошао до спознаје да га кување усрећује колико и пјесма те не крије задовољство и радост кад његови гости уживају у храни коју им спрема с пуно љубави и пажње. У овонедјељном кулинарско-музичком шоуу гледаоцима ће приредити и незабораван музички ужитак са колегама чије каријере изузетно поштује.

Публика ће уживати у извођењу највећих хитова ова три сјајна пјевача, а уз чашу разговора откриће нам многе занимљиве детаље из приватног живота и дружења. Сазнаћемо који је Адилов нумеролошки код, зашто је тај податак од срца насмијао Секу и шта Адил највише замјера колегиници. Причаће нам на занимљив начин и о томе каква је Сека била прије него што се уозбиљила и посветила породици, шта је вољела да ради у тренутку севдаха, колико је мајчинство промијенило и уз чије пјесме обоје заплачу из дубине душе. Његов гост биће и винар Божа Александровић, а ново издање емисије на програму је сутра (недјеља) у 21 час.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана