Саво Милошевић и Гоца Тржан искрено у Харисовом кулинарском шоуу на УНА ТВ

ПР
Саво Милошевић и Гоца Тржан искрено у Харисовом кулинарском шоуу на УНА ТВ

БАЊАЛУКА - Легендарни пјевач и све познатији кувар Харис Џиновић воли неизвјесност док спрема храну за своје пријатеље и најсрећнији је кад се одушеве трпезом коју за њих увијек од срца поставља. Ове недјеље (6. новембра) морске специјалитете и чувене туфахије Џиновић припрема за фудбалера великог срца Саву Милошевића и сјајну колегиницу Гоцу Тржан.

- Познат као велики боем Саво је још на почетку своје каријере упознао Хариса у кафани и од тада су велики пријатељи. Пјевач има само ријечи хвале за Милошевића, сазнаћемо зашто мисли за њега да је један од најинтелигентнијих фудбалера и зашто никада није прихватио Савину понуду да се кладе у 1.000 евра. У искреној исповијести чућемо за који муштулук би фудбалер позлатио, док је Гоца без секунде размишљања крајње искрено одговорила: “Ја бих за муштулук позлатила вест да сам у другом стању - наводе из УНА телевизије.

Сазнаћемо и који је то велики хит Харис компоновао и зашто га готово никада није уврстио у свој концертни репертоар, која музика је његовом срцу најближа и како то звучи када се Саво лати микрофона.

Гоца Тржан ће такође увеселити атмосферу својом сјајном енергијом и гласом, а откриће нам зашто би без размишљања устала од стола и исте секунде се поново вратила у далеке тропске крајеве и живјела у џунгли.

Гледаоцима у БиХ УНА ТВ је доступна путем “м:тела” (на позицији 22), BlicNET-а (на позицији 19), Елта кабела (на позицији 15), Телрада (на позицији 19), ХомеТВ - Еронета (на позицији 11), MAX TV-а (на позицији 21), WIRAC-а (на позицији 22), КАЛДЕРА КДС-а (на позицији 15), MUX D дигиталног емитовања (на позицији 2), TERC KTV-а (на позицији 130), MEDIASKY-а (на позицији 25). Такође, гледаоци у Хрватској, Србији и Босни и Херцеговини могу гледати програм УНА ТВ путем UNA – SMART TV APP.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана