Шаулићева, Калинић и Цилић у новом издању емисије “Муштулук”

УНА ТВ
Шаулићева, Калинић и Цилић у новом издању емисије “Муштулук”

БАЊАЛУКА - Дивна домаћинска и породична атмосфера, коју на телевизији само Харису Џиновићу полази за руком да направи, одушевила је госте новог издања његове емисије “Муштулук” - Илду Шаулић, Милана Калинића и Милоша Цилића.

И за познатог пјевача и све бољег кувара, ово вече било је посебно, пуно емоција и сјећања на његовог великог пријатеља Шабана Шаулића.

- Праве јаране треба препознати, а кафане су мјеста пријатељства, пјесме и плеса. И ту негдје између јарана, вина и кафана збива се живот који живимо најбоље што знамо - каже Џиновић, а ново издање “Муштулука” публици ће првог дана 2023. године од 21 час бити доступно на телевизији “Уна”.

Своју гошћу Илду познаје од малих ногу и сматра да је гласом и харизмом освојила естраду и стасала у праву даму. За добру шалу и веселу атмосферу побринуо се Милан Калинић у чијем друштву Харис ужива.

Како без вина нема потпуног доживљаја хране, од Мише Цилића, човјека који је своје винарство довео до умјетности, сазнаћемо многе занимљиве детаље о овом божанском пићу.

Гости ће публици открити многе занимљиве детаље из дружења за Харисом, ко од њих мисли да је пјевач некада тежак саговорник, колико је породица Шаулић везана за њега, шта им је највећа страст у животу, а биће приче и о првим љубавима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана