Саша Ковачевић и Весна Змијанац одржали спектакуларне концерте у Олимпијском бару

Г.С.
Саша Ковачевић и Весна Змијанац одржали спектакуларне концерте у Олимпијском бару

Олимпијски бар на врху Јахорине протеклог викенда био је мјесто фантастичне забаве за коју су се побринуле регионалне музичке звијезде – Саша Ковачевић и Весна Змијанац.

У петак, 9.12, у просторијама овог ресторан-бара на врху планине који је за вријеме оба концерта био попуњен до посљедњег мјеста, наступио је Саша Ковачевић, и својим хитовима довео атмосферу до усијања, док је у суботу за никад бројнију публику наступила Весна Змијанац.

Она је, као и Саша, одушевила све присутне.

Спектакуларним наступима у Олимпијском бару претходиле су изјаве за медије које су, у петак ови музички умјетници дали многобројним медијима, у Руском дому. Већ тада, Саша Ковачевић, обративши се присутнима, најавио је непревазиђену забаву, док је свој дугоочекивани наступ на Јахорини, са радошћу, најавила је и Весна Змијанац. Пресрећни што су карте за њихове концерте распродате само неколико дана након објављивања информације о њиховом доласку, изразили су велико задовољство што ће забављати одличну јахоринску публику.

Том приликом, за присутне медије, Весна Змијанац изјавила је: „Првенствено, хвала на позиву. Код нас нема много изненађења, јер је одлична забава загарантована. Иако сам и раније посјећивала Јахорину, као и велики број градова у Босни и Херцеговини и у њима одржала велики број концерата, на Јахорини сада по први пут наступам. Нисам је дуго посјетила и изузетно се радујем што наступам. Информација да је публика пред којом ћу наступати из цијелог региона ме одушевила. Требали смо да оранизујемо шатор да прихватимо све посјетиоце."

Или два дана да спојимо", уз смијех, додао је Саша Ковачевић, и рекао: Задовољство је чути такву информацију. Велико хвала публици која нас подржава и прати. Њихово повјерење ћемо, засигурно, ка ои сваки пут до сада, у потпуности оправдати. Ја сам, ипак, први пут на Јахорини – нисам наступао никада на овој прелијепој планини, нити сам, нажалост, долазио. Изузетно ми је драго што се то промијенило и надам се поновном доласку."

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана