Промовишите свој пословни успјех, освојите награду!

Mtel
Промовишите свој пословни успјех, освојите награду!

Ако сте власник бизниса који је млађи од три године, сада имате прилику промовисати свој пословни модел путем своје приче, као и освојити награду за то. Награде су:

1. мјесто: бесплатно представљање предузећа у медијима

2. мјесто: услуга Microsoft Office 365 у трајању од 12 мјесеци

3. мјесто: услуга приступа Интернету, NetBiz тарифни модел у трајању од 12 мјесеци

4. мјесто: услуга приступа Интернету, NetBiz тарифни модел у трајању од 6 мјесеци

Да бисте учествовали у овом пројекту, потребно је да сте предузетници са предузећима која су основана у протекле три године на територији БиХ, те да пошаљете једну причу инспирисану бизнисом и неким од добрих или лоших искустава у области пословања вашег предузећа. Прича не смије бити дужа од двије странице, односно имати више од 20.000 карактера, нити бити краћа од 5.000 карактера. 

Учешћем у овом пројекту добијате бесплатну промоцију, могућност повезивања и умрежавања са другим успјешним предузећима, развој кроз иновативно пословање, те коришћење најсавременијих услуга које ће олакшати и убрзати вашу свакодневну пословну комуникацију. Жири ће имати задатак да одабере 10 најуспјешнијих, најиновативнијих прича, од којих ће четири бити и награђене.

Ако сте се пронашли у претходним редовима, имате занимљиву причу инспирисану бизнисом, доставите је до 1. новембра 2017. године на адресу [email protected], те подијелите своја искуства са другима и промовишите успјех на најбољи могући начин.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана