Пожурите у Супернову: Акција од 20 одсто попуста на све услуге траје до краја априла

Supernova
Пожурите у Супернову: Акција од 20 одсто попуста на све услуге траје до краја априла

Изаберите једну или пакет услуга у Суперновој и искористите попуст од 20 одсто на мјесечну претплату првих шест мјесеци.

У програмској шеми дигиталне телевизије добијате више од 230 ТВ и радио канала за све генерације. 

За љубитеље спорта, Супернова нуди прегршт спортског садржаја, међу којима и три Arena Premium канала који су саставни дио пакета дигиталне телевизије. Уз Arena Premium канале гледајте фудбалску Лигу шампиона, Лигу Европе, Премијер лигу, италијанску и шпанску лигу, УЕФА репрезентативна такмичења као и мечеве кошаркашке НБА лиге и регионалне АБА лиге. 

Додатно, са овом акцијском понудом други прикључак дигиталне телевизије у вашем дому добијате на поклон, а трећи прикључак у пола цијене. 

Осим врхунске понуде дигиталне телевизије, Супернова вам омогућава и супер услуге брзог интернета као и фиксне телефоније. 

Акцијска понуда траје до краја априла и реализује се у складу са техничким могућностима за инсталацију услуге на адреси корисника.  

Све информације о акцијској понуди и кориштењу услуга можете сазнати у најближој Супернова пословници или позивом на бесплатни број Корисничког центра 0800 30 630, тастер 1.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана