Почиње холивудирање на УНА ТВ

Г.С.
Почиње холивудирање на УНА ТВ

Разноврсно, забавно, информативно, едукативно и пре свега квалитетно, овим се најкраће може описати програмски садржај “Уна” телевизије који премијерно креће данас од 18 часова.

У богатој понуди која нас очекује на УНА, један од фаворита публике засигурно ће бити шоу свјетског гласа “Холивудирање”, који води глумац Никола Ђуричко.

У овом необичном квизу, који ће се емитовати сваког петка у 21 час, учествују многобројне познате личности из свијета музике, спорта и глуме.

Ђуричко није само водитељ, већ и испитивач, судија, помагач и прије свега прави домаћим ових забавних игара.

 Познати гости подијељени су у два тима и налазе се у најнезгоднијим ситуацијама, а њихово добро расположење прелиће се и на публику, која ће с нестрпљењем ишчекивати петак.

Осим што нам доносе одличну и љековиту забаву, познате личности учествују у шоуу због племенитог циља - освојену новчану награду поклањају у хуманитарне сврхе.

Сазнајте вечерас у 21 час како су се забавили и бескрајно уживали Ненад Окановић, Ивана Дудић, Милица Дабовић, Душан Каличанин, Сергеј Трифуновић, Тијана Богићевић и двојац сценаристичке екипе емисије “24 минута са Зораном Кесићем” - Марко Дражић и Виктор Марковић.

Овај петак резервисан је за праве премијере, те гледаоци могу уживати и у новом квизу “Школице”, које стартују у 19.30 часова и приказиваће се петком, суботом и недјељом у том термину.

Шармантни водитељи Маја Бајамић и Давид Милатовић враћају нас у дјетињство и вријеме када су школице биле најпопуларнија игра малишана.

Од петка су на репертоару и сјајне премијерне серија “Нина” и “Дистрикт 31”, а од суботе, 8. октобра, омиљена емисија гледалаца УНА ТВ - “Una, due, tre” добија своје ново рухо и новог водитеља!

Ањи Мит придружује се глумац Душан Каличанин, а њих двоје ће у амбијенту новог студија угостити бројне познате личности и информисати гледаоце о најактуелнијим догађајима са друштвене сцене.

“Unam due, tre” емитоваће се петком, суботом и недељом у 16.30 часова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана