Почиње емитовање серија "Љубав на ноте" на УНА ТВ

УНА ТВ
Почиње емитовање серија "Љубав на ноте" на УНА ТВ

БАЊАЛУКА - "Љубав на ноте" је незаборавна прича у којој је љубав двоје младих људи стављена на тежак тест.

Ирене, млада пјевачица групе "Лос Милагросо" сања да буде позната, али упознаје Хоакина, механичара који стицајем околности улази у криминалну мрежу да би открио гдје се налази његова нестала сестра.

Ирене и Хоакин укрстиће судбине борећи се за своје снове и убрзо схватити да не могу једно без другог, иако ће њихова борба да буду заједно бити интензивна и болна. Ирене (Ана Мариа Еступињан) је рођена да буде пјевачица.

Ипак, Иренина стварност је мало другачија, она је продавачица на пијаци, док је пјевачка каријера само сан. Хоакин (Карлос Торес) је озбиљан човјек сељачког порекла који је одмалена учио да обрађује земљу на фарми.

Са 17 година, након смрти оца, одлази у војску и тамо завршава средњу школу, након чега ради као аутомеханичар, да би издржавао мајку и сестру Алба Лусију.

Ипак Хоакин одлучује да се врати да води своју фарму, али по повратку упада у низ сукоба са земљопосједником Дон Лауром, који му убија мајку и киднапује сестру.

У сусрет прољећној програмској шеми, УНА телевизија припремила је пажљиво одабран најквалитетнији серијски програм за своје гледаоце у склопу којег се серија "Љубав на ноте" емитује радним данима од 11.55 часова. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана