Почело емитовање серије “Одмор” на телевизији УНА: Смијех до суза уз руску комедију

УНА ТВ
Почело емитовање серије “Одмор” на телевизији УНА: Смијех до суза уз руску комедију

БАЊАЛУКА - Фантастична глума, топла атмосфера прелијепог љетовалишта и добро познати руски хумор, непогрешив су рецепт за сјајну комедију. Управо све то гледаоце очекује у хит серији “Одмор” која говори о, наизглед, уобичајеном одмору једне просјечне руске породице.

- Сева, глава породице, вјерује да нема бољег мјеста за опуштање од Геленџика, у који он и његова породица долазе већ 11 година. Мирно море, меки пијесак, топло сунце, љубав – па шта вам више треба? Свих 11 година Севина породица љетује у истом хотелу чији је власник Борис. Борис и Сева су одавно постали најбољи пријатељи и сваке године се радују сусрету. Обојица имају дјецу истих година - Сева има сина Сашу, а Борис кћерку Мадину. Саша је одавно заљубљен у кћерку најбољег пријатеља свог оца и сада је чврсто ријешио да је запроси. Међутим, његова вољена има дечка, а све се компликује када Саша потражи савјет од Севе и Бориса и своје баке, која већ увелико планира вјенчање свог унука - стоји у најави ове серије коју гледаоци на телевизији УНА могу да погледају сваким даном од 15.30 часова.

У сусрет прољећној програмској шеми, УНА телевизија припремила је пажљиво изабран најквалитетнији серијски програм за своје гледаоце. Нове животне драме ваших омиљених телевизијских јунака пратите у новом термину у невјероватном “јутарњем маратону” - “Освета” – сваког јутра у 6.50 часова, “Елиза” - сваког дана од 20 часова, “Нина” - радним данима од 10.15 часова, “Љубав на ноте” - радним данима од 11.55 часова, и “Дистрикт 31” - сваког дана у 19 часова. ПР

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана