Новогодишња прича на АТВ-У: Заједно славимо и дарујемо

АТВ
Новогодишња прича на АТВ-У: Заједно славимо и дарујемо

Празници су вријеме даривања, вријеме када се подсјетимо колико значи загрљај, осмијех, топла ријеч, подршка и љубав. Ако имате и један осмијех, поклоните га другима, јер све што дајемо од срца вриједи.

У посебној години за АТВ, години јубилеја, њихових 25 година, пожељели су да у новој години коју ће заједно са вама дочекати, кроз коју ће са вама заједно корачати, буду још више хумани, још више 'отвореног срца', и измаме ваш осмијех и радост када год то могу.

Провјерени тандем, Драгана Божић и Милица Ного, припредиће вам сјајно дружење и празничну атмосферу и то уз помоћ Бориса Режака који ће уз сјајне нумере загријати атмосферу весеља и радости, а одабрани гости својим причама, жељама и здравицама употпуниће дивну АТВ-ову 'Новогодишњу причу'.

Како би им омогућили радосније и безбрижније празнике, уз помоћ дугогодишњих клијената и партнера, дариваће неколико породица - обрадоваће их поклонима, а прије свега пријатељском руком и топлим ријечима.

За АТВ је срећа у даривању, и баш зато желе да на тај начин сви заједно изађемо из бурне 2022. године - уз осмијех и пуно срце, са жељом да нам Нова 2023. година буде година  нове наде и година несебичног даривања и помагања.

АТВ-ов смисао сте ви –  зато је жеља да наредна година буде боља, здравија, саткана од лијепих догађаја и још лијепших прича, и да сваки заједнички дан буде истински позитивна авантура, а да све оно ружно и тешко што доноси свака година, заједно пребродимо уз сјајно расположење и да свакога дана постајемо јачи.

Славите уз 'Новогодишњу причу' на АТВ-у суботу 31. децембра од 14 часова и 30 минута и уживајте у сјаном дружењу.

Срећне празнике жели вам ваша АТВ!

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана