Ново издање кулинарске емисије Хариса Џиновића на Уна ТВ

УНА ТВ
Ново издање кулинарске емисије Хариса Џиновића на Уна ТВ

 Још један “Муштулук” је пред гледаоцима Уна телевизије (18. децембра у 21 час), а домаћин емисије Харис Џиновић се потрудио да га украси врхунском храном и још бољом забавом.

Рада Манојловић и Мока Славнић доносе  позитивну енергију у студио и орасположиће гледаоце занимљивим причама, коментарима и сјајним пјесмама.

- Музика је толико присутна у нашим животима да нисмо ни свесни њеног огромног значаја. Она је нераскидиви део људског бића већ од самог његовог рођења. А шта су откуцаји срца него музика и ритам живота. Моји гости баш умеју да живе и уживају па чак и кад их понесе знају одакле су кренули - најавио је Харис колегиницу Раду и пријатеља Моку. За прослављеног спортисту Харис каже да само изузетнима може поћи за руком да заиграју у два супарничка табора, а да то учине часно попут Моке. И за Раду није штедио ријечи хвале: “Она је једна од најведријих појава у лавовској арени званој естрада, а побеђује разиграним гласом, изузетним осмехом, име јој одлично стоји, јер чини се да је радост њена мера живота”. Иако давно није гостовао у некој емисији, Мока сматра да нема сумње да је добра атмосфера у “Муштулуку” загарантована, јер Хариса обожава као пјевача. Харис ће осим укусне вечере спремити својим гостима и веома занимљива питања. Сазнаћемо колико су им слава и новац битни у животу, за који би муштулук позлатили, како се боре са новинским написима и шта је Роберт де Ниро рекао Џиновићу једном приликом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана