Нова платформа дигиталног банкарства - АТОС БАНК онлајн

ПР
Foto: ГС

АТОС БАНК а.д. Бањалука је недавно имплементирала нову дигиталну платформу под називом "АТОС БАНК Онлајн", која је од јуна доступна клијентима Банке. Наиме АТОС БАНК Онлајн обједињује два дигитална канала (АТОС мБанк и Онлајн банкинг), који су до сада били раздвојени на двије услуге, што корисницима омогућава још већу доступност банкарских услуга.

- Имплементацијом нове дигиталне платформе - АТОС БАНК Онлајн желимо нашим клијентима да понудимо још већу доступност банкарских услуга, нов и унапређен дизајн апликације као и нове функционалности. Нова дигитална платформа АТОС БАНК Онлајн у потпуности мијења постојеће платформе - АТОС мБанк (мобилно банкарство за физичка лица), Онлајн банкинг (електронско банкарство за физичка лица) и Бизнис Онлајн (електронско банкарство за правна лица).

Сви клијенти физичка лица који буду корисници нове дигиталне платформе имају на располагању оба канала за приступ услузи, те у сваком тренутку могу да користе мобилну и веб апликацију.

У суштини нова дигитална платформа АТОС БАНК Онлајн ће бити практично идентична за све сегменте клијената наше Банке и физичка и правна лица, што видимо као велику предност, јер ће корисници увијек имати исто корисничко окружење било да приступају својим рачунима као физичко или правно лице.

Такође у сегменту клијената правних лица нова платформа ће донијети значајнија побољшања, с обзиром да постојећу десктоп апликацију која захтијева инсталацију на самом рачунару и кориштење посебне опреме за приступ (читач картица + смарт картица), мијења модерно дизајнирана веб апликација и први пут за овај сегмент клијената мобилна апликација, са великом листом функционалности.

- Овим се стварају предуслови да лакше и брже проширујемо приступ корисника банкарским производима и услугама, којима су клијенти до сада могли да приступају искључиво на традиционалне начине. У рад смо пустили дио за физичка лица,а ускоро планирамо да у рад буде пуштен и дио за правна лица-  изјавио је овим путем Мирко Антић, члан Управе за ИТ и банкарске операције АТОС БАНК а.д. Бањалука.

Апликација АТОС БАНК Онлајн има модеран дизајн и велики број функционалности, које АТОС БАНК а.д. Бањалука у будућности планира да проширује и унапређује.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана