Нова година на УНА телевизији доноси радост, одличну забаву и много смеха за све генерације 

УНА ТВ
Нова година на УНА телевизији доноси радост, одличну забаву и много смеха за све генерације 

 Посљедњег децембарског дана одлазеће године тачно у поноћ, УНА телевизија пожелиће својим гледаоцима срећну Нову годину најљепшим пјесмама које су обиљежиле прву сезону јединственог кулинарског шоуа "Муштулук" коју води велика регионална музичка звијезда - Харис Џиновић. „Како ми недостајеш", „Два смо свијета различита", „Ја те пјесмом зовем", „Циганине свирај, свирај", само су неке од легендарних нумера које ће увеличати дочек нове, 2023. године.

Гледаоце УНА телевизије у новогодишњој ноћи од 21 сат, очекује и специјално издање омиљене емисије која ће овај пут имати симболичан назив одбројавања "Тре, дуа, уна". Добро расположени домаћини Ања Мит и Душан Каличанин угостиће многобројне звијезде са којима ће разговарати о томе шта су успјели да остваре у одлазећој и шта ће пожељети у Новој години, које новогодишње ритуале из дјетињства су сачували, чему се највише радују и без којег јела не могу да замисле празничну трпезу. 

За добру атмосферу побринуће ће сјајан музички дуо "Гитаринет" који ће познатим гостима испуњавати музичке жеље. Марина Ћосић, Зорана Павић, Никола Рађен, Бојан Маровић, бенд Дејана Петровића, Мартина Врбос, Алекса Јелић и Ђорђе Мишина само су део звјездане стазе која ће нас водити у поноћ у духу дивне и добре енергије, смијеха и радости. 

Гледаоце очекује и новогодишња Гостионица са Драганом Мирковић, модни жири коментарисаће стил одјевања познатих личности у овој години, сазнаћемо и шта нам звијезде предвиђају, оживећемо чувене реплике из филмова које традиционално гледамо за време празника, а неће изостати и пресјек коментара на друштвеним мрежама и како њихови корисници проводе празнике.

У суботу, 31.12. у већ добро познатом термину од 15.05 часова са вама ће бити Николина Пишек, Baya Bangye Namkosse и Дејана Росуљаш у женском talk show -у „Донна" - емисији која је током цијеле године обиловала интригантним и животним темама које гледаоце и медијску јавност нису оставиле равнодушним.

У духу празника, програмски садржаји на УНА ТВ очекују вас и 30. децембра и 1. јануара.  

Петак вече од 21 сат резервисано је за необични шоу који је освојио срца публике широм региона, "Холивудирање" у коме се познате личности такмиче кроз шест најомиљених друштвених игара попут пантомиме и погађања најразличитијих појмова, а све са племенитим циљем - да освојену награду поклоне у хуманитарне сврхе. 

Домаћин емисије Никола Ђуричко, водитељ, судија али и помагач, уживаће са својим овонедјељнин специјалним гостима. Сергеј Цетковић, Маја Николић, Наташа Миљковић, Мирка Васиљевић, Јелена Гавриловић, Милош Влалукин, Ивана Ђерисило и Лена Богдановић подијељени у два тима одмјериће снаге у забавним играма ове сјајне емисије. 

Љубитељи спорта уживаће у прегледу најинтересантнијих догађаја који су обиљежили 2022. годину у емисији „Ниски старт". Регионални дербији, кошаркашка АБА лига, тениски и атлетски турнири, као и Свјетко првентсво у Катару биће тема разговора између Ане Стризић, Владимира Ђорђевића и Дениса Хусеинбегвића у недјељу од 15.05 сати.

Током празничних дана очекује вас невјероватан филмски, серијски, али и програм за најмлађе.

Уживаћете у доживљајима са турнеја по Југославији популарне пјевачице Лепе Брене и њеног оркестра „Слатки грех", у серијалу филмова „Хајде да се волимо". А у новогодишњој ноћи забављаће вас и авантуре коњичког официра Лудовика Кришоа у филмском маратону о најпознатијем жандару француске полиције. 

У вријеме предстојећих празника очекују вас и премијерне епизоде хит серија „Погледај у сутра", „Освета", „Нина" и „Фитнес". 

Малишани ће као и до сада сваког петка, суботе и недјеље од 9 часова уживати у догодовштинама омиљених јунака из цртаних филмова „Патролне шапе", „Свјетлуцава и Сјајна" и „Нинџа корњаче".

Удобно се смјестите и проведите новогодишње празнике у топлини ваших домова уз омиљени програм УНА телевизије.

Гледаоци у Србији УНА ТВ могу гледати путем МТС-а (на позицији 125), Орион Телекома (на позицији 11),  БеотелНет-а (на позицији 111), Пошта.Нет-а (на позицији 125), Супернове (на позицији 25), Yettel Hipernet TV платформа (на позицији 14) и Sat Cable – Sat Traka (на позицији 47).      

Гледаоцима у Босни и Херцеговини УНА ТВ је доступна путем МТЕЛ-а (на позицији 22), БлицНЕТ-а (на позицији 19), Елта Кабел-а (на позицији 15), Телрад-а (на позицији 19), HomeTV – Eronetа (на позицији 11), MAX TV -а (на позицији 21), WIARC-а (на позицији 22), КАЛДЕРА КДС-а (на позицији 15), MUX D дигиталног емитовања (на позицији 2), КТВ Е-Г-Е (на позицији 12), TXTV-а (на позицији 130), док је гледаоцима у Црној Гори доступна путем МТЕЛ МЕ (на позицији 108).     

Такође, гледаоци у Хрватској, Србији и Босни и Херцеговани могу гледати програм УНА ТВ путем УНА - SMART TV APP (на позицији 1). 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана