Нова епизода емисије „Троугао": Сриједом у 20 часова на УНА ТВ

УНА ТВ
Нова епизода емисије „Троугао": Сриједом у 20 часова на УНА ТВ

Криминализацију клевете Република Српска и Босна и Херцеговина укинуле су прије 21 годину, чиме смо постали прва земља западног Балкана у којој је слобода говора подигнута на виши ниво.

Да ли смо у двије деценије као народ или као новинари, или сви зајдено, показали да нисмо сазрели за толики ниво слободе. Да ли је посланицима у скупштинским клупама, од којих је 49 гласало "ЗА" Закон о измјенама и допунама кривичног законика Републике Српске, засметала истина која се проноси или су незадовољни висином изречене новчане казне онима за које су доказали да су их оклеветали?  

У новом издању "Троугла" у сриједу у 20 часова на УНА ТВ говориће предсједник Народне скупштине Ненад Стевандић, испред медијске заједнице Сандра Гојковић Арбутина, главни и одговорни уредник Независних новина и бивши судија Уставног суда Босне и Херцеговине Крстан Симић.  

Доносимо и став грађана, те одговор на питање да ли би они који се позивају на законе из СФРЈ пристали на Чајевац телевизор са којег се емитује један програм. 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана