НЛБ Банка Бања Лука пројектом НЛБ #OkvirPomoći 2021 подржава 22 мала привредника

PR
НЛБ Банка Бања Лука пројектом НЛБ #OkvirPomoći 2021 подржава 22 мала привредника

НЛБ Банка а.д. Бања Лука је ове године одлучила да пројектом #OkvirPomoći 2021 подржи 22 мала привредника како би дала додатни допринос развоју локалне привреде и предузетништва у Републици Српској.

У овој години, Банка је запримила пријаве и од привреднике који нису били њени клијенти, што је показатељ да је овај пројекат препознат као позитиван и потребан привредницима како би се опоравили од посљедица насталих усљед пандемије коронавируса.

Пројекат се реализује уз помоћ партнера, компаније Виса и медијских партнера, који су безрезервно пружили своје ресурсе како би мали привредници могли да се оглашавају на медијским каналима и створили нове пословне прилике за властити развој и привукли нове клијенте. Банка ће своју подршку пружити кроз припреме огласа за клијенте и закуп простора не само у медијима који су партнери у пројекту, већ и на својим каналима комуникације који укључују профиле на друштвеним мрежама.

Након затварања позива за пријаве, НЛБ Банка је извршила избор и рангирање пријава, те интензивно радила на договарању начина оглашавања са сваким од појединих привредника. НЛБ Банка и партнери су подржали привреднике из различитих дјелатности, као што су произвођачи домаћих природних производа, занатске радње, пружаоци стоматолошких услуга, туристичке организације и дестинације, едукативни центри, национални парк, мода и други.

Привредници који су одабрани су у могућности користити сљедеће бенефите у оквиру кампање #OkvirPomoći:

  • простор за оглашавање на телевизији РТРС, АТВ и БН, радију НЕС, БИГ, Бобар и УНО, на ЛЕД дисплејима широм Републике Српске, те на YouTube каналу за десет привредника. Сви пријављени привредници ће бити бити обухваћени дигиталном кампањом на порталима (укључујући www.nlb-rs.ba), као и кроз плаћене огласе на друштвеним мрежама Facebook, Instagram и LinkedIn.
  • припремљене огласе привредници могу користити и на својим каналима комуникације, медијима и друштвеним мрежама
  • бесплатна инсталација једног POS терминала (за оне клијенте који нису потписали Уговор о плаћању робе и услуга платним картицама);
  • 12 мјесеци без мјесечне накнаде за један стандардни POS терминал;
  • 12 мјесеци без мјесечне накнаде за НЛБ mKlikpro мобилно банкарство за правна лица;
  • NLB Visa Business картица без мјесечне чланарине за прву годину.

Све актуелности у вези са пројектом #OkvirPomoći 2021 можете пратити на нашој web страници  и на профилима Банке на друштвеним мрежама – LinkedIn, Facebook и Инстаграм.

Подржавајући локалну привреду можемо учинити много за друштво у цјелини, јер #ZajednoSmoJači.

НЛБ Банка а.д. Бања Лука,

За све што долази.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана