m:tel Playground: Придружите нам се на online meetup-у

PR
m:tel Playground: Придружите нам се на online meetup-у

Нови рок за пријаву ваших m:tel Playground IoT идеја је 20. мај, а први online meetup очекује вас већ у четвртак 16.04. од 18.00 часова

Вријеме проведено у кући може да буде и инспиративно. Зато смо одлучили да рок за доставу ваших IoT идеја у оквиру Playground програма, помјеримо до 20. маја 2020. године.

А док размишљате о својим идејама можда вам управо наши online meetup догађаји, помогну да своју идеју искристалишете до савршенства.

Зато вас позивамо да нам се придружите у четвртак од 18.00 часова када вам доносимо занимљив разговор са Дејаном Драмићанином (BitGear) и Милошем Милисављевићем (Strawberry Energy), двојицом истакнутих стручњака у IoT домену. Из перспективе особа чија је IoT свакодневица, доносимо причу о IoT технологији, процесу развоја производа, бизнис страни IoT-ја, а посебан осврт ћемо дати на IoT и енергетску ефикасност, што је и тема овогодишњег m:tel Playground изазова. Током догађаја имаћете прилику да сазнате и више детаља о самом m:tel Playground програму и да добијете основне смјернице за учешће у овогодишњем IoT изазову.  

Онлине догађај вам доносимо путем Zoom сервиса. Пријаве су обавезне на сљедећем линку https://zoom.us/webinar/register/WN_B7--Gd_6SGGfQ1JniaqI6Q  

Ту смо за вас и очекујемо вас на нашем online дружењу!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана