Мирковићева и Бешлагић у “Муштулуку”

УНА ТВ
Мирковићева и Бешлагић у “Муштулуку”

БАЊАЛУКА - Још један “Муштулук” је пред гледаоцима Уна телевизије (18. децембра у 21 час), а домаћин емисије Харис Џиновић се потрудио да га позлати врхунском храном и још бољом забавом.

Куваће за двије велике звијезде и гурмане које су му, како каже, указале велику част да буду дио његовог кулинарског и водитељског опуса - Драгану Мирковић и Ениса Бешлагића.

- Моја гошћа је звијезда која се једном рађа, али баш једном. Њена свјетлост је више од талента, њена скромност и доброта многе су оставиле без даха. Била је чудо од дјетета, а данас је чудесна жена, успјешна мајка, супруга, домаћица, али је и даље можда највећа звијезда Балкана. У овој емисији куваћу и за изузетног умјетника, он је позоришни, телевизијски и филмски глумац, човјек изузетне харизме, посебног шарма. За њега не постоје нације и раздвајања. Он је човјек који својим јединственим хумором спаја оно што други раздвајају, мој земљак, прави јаран - Енис Бешлагић - најавио је Харис Џиновић своје госте, за које ће да спрема карпаћо од бифтека, телеће шницле у специјалном умаку и три врсте чоколаде.

Богатих каријера, гости и домаћин имаће много занимљивих прича да подијеле с гледаоцима и то којим стварима се радују, анегдоте са заједничких турнеја и снимања. Гледаоци ће тако имати прилику да чују зашто су наше глумачке легенде далеко испред холивудских, зашто је Хариса некада потребно титловати и колико је тешко изборити се за његову пажњу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана