Квиз "Погоди ми године" петком на УНА телевизији

PR
Квиз "Погоди ми године" петком на УНА телевизији

БАЊАЛУКА - Телевизија "Уна" сваког петка од 21 час доноси узбудљиви квиз који је остварио огроман успјех у свијету и освојио милионе гледалаца - "Погоди ми године".

Популарни глумац Андрија Кузмановић водитељ је овог несвакидашњег квиза у којем такмичари имају необичан изазов – да прецизно погоде године шесторо потпуних странаца.

У том изазову очекује их вриједна награда у износу од чак 50.000 евра коју ће освојити уколико њихово око, способност процјене и интуција буду на највишем могућем нивоу.

Овај изазов може на први поглед дјеловати лако, али у пракси није тако. Изглед често вара, а уз процват естетске хирургије, готово је немогуће “из прве” дати праву процјену нечијег годишта. 

Правила су једноставна. Два такмичара који су у пријатељском или породичном односу пролазе кроз шест рунди у којима треба да погоде старосно доба шесторо људи, за њих потпуних странаца које никада раније нису видјели.

У погађању година доступно им је пет врста помоћи, попут наслова познатих филмова или музичких нумера обљављених у години рођења “странца”. Такмичарски пар увијек има на уму да их сваки погрешан одговор кошта и обара укупну суму. 

Не пропустите фантастичну забаву уз квиз “Погоди ми године” сваког петка од 21 час само на УНА телевизији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана