Компанија m:tel увела могућност аутоматског плаћања услуга

M:tel
Компанија m:tel увела могућност аутоматског плаћања услуга

Као лидер на тржишту и један од носилаца дигитализације пословања у БиХ, компанија m:tel има одговорност и обавезу да значајне ресурсе и средства усмјери на развијање процеса дигитализације, како би, у коначници, сви грађани и правна лица користили савремена рјешења.

Једна од таквих новина је могућност аутоматског плаћања дигиталних услуга. За почетак, као корисник m:tel online телевизије - ON ТВ не морате водити рачуна о плаћању и по први пут у БиХ, домаћа платформа омогућава аутоматску наплату сваког обрачунског периода све док не деактивирате услугу.

У свијету је уобичајено коришћење те врсте наплате за дигиталне сервисе, али је свакако новина у БиХ и чини један од неопходних корака у даљем развоју и модернизацији.

Могућност аутоматског плаћања доноси много погодности за кориснике и компанију, услуга је једноставна, штеди вријеме, даје боље корисничко искуство и контролу над услугама.

При реализацији ове услуге испоштован је читав низ строгих правила, савладани су многи логистички и технички изазови и стечено је важно искуство за сљедеће пројекте.

У плану је увођење аутоматског плаћања и за друге услуге, а компанија m:tel наставља са пројектима дигитализације и модернизације помоћу савремених технологија.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана