Компанија Блицнет поклонила представу србачким ученицима

PR
Компанија Блицнет поклонила представу србачким ученицима

Јуче је у Српцу у препуној сали Центра за културу и спорт одржана представа "ПМС - Пост Мушки Стрес".

Представа је била поклон компаније "Блицнет" ученицима србачке средње школе, њиховим професорима и грађанству, те је улаз за све био бесплатан. Представу су извели чланови бањалучког Градског позоришта "Јазавац" глумице Драгана Марић и Сандра Љубојевић.

Овај одлични позоришни комад припремљен је по тексту "Женски разговори" Душка Радовића и више од пет стотина посјетилаца уживало је у духовитим и поучним текстовима познатог писца.

Користећи текстове Душка Радовића двије глумице причају приче жена различитих доба и особина које пролазе кроз уобичајене ситуације у животу. Њихова најчешћа тема јесте комуникација са мушкарцима и грађење односа са њима. Свака прича има своју јунакињу која током везе са мушкарцем а касније и мужем пролази кроз различите изазове. Ти изазови публици омогућавају идентификацију проблема у друштву и спознају начина превазилажења таквих проблема.

"Представа говори о универзалној теми:  мушко-женски односи, грађењу односа међу половима и грађењу комуникације као најважније карике међу њима. Сигурни смо да ће након представе тинејџери имати много тема за разговор и да ће их овај духовити позоришни комад подстакнути на размишљање о важности правилног међусобног опхођења и понашања", рекла је Данијела Маринковић-Орлић, ПР менаџер Блицнета.

Из ЈУ "Центар за културу и спорт Србац" наводе да је догађај значајан за културни живот града и да су стога упутили позив грађанима и Школском центру "Петар Кочић" и за ту прилику припремили салу за одржавање представе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана