“Искрено са Дејаном” на УНА ТВ: Тема феномен клиничке смрти

УНА ТВ
Foto: УНА ТВ

БАЊАЛУКА - Ново издање емисије “Искрено са Дејаном”, која се бави феноменом клиничке смрти или живота послије смрти, можете гледати на УНА телевизији од 20.30 часова.

Клиничка смрт, феномен који изазива подједнако фасцинацију и страх. Да ли су та искуства само биолошке реакције мозга или додири с нечим много већим и мистериознијим? Да ли су то само халуцинације или откривају дубоке истине о нашем постојању? Шта се дешава када се живот заустави и поново започне? Дејана Росуљаш разговараће са људима који су прешли границу између живота и смрти и вратили се да подијеле своја искуства. Жељко Фавро каже да му се живот потпуно преобразио након што је доживио клиничку смрт.

- Прошла сам кроз црни тунел, моје тијело било је свјетлост, стигла сам на ливаду и чула пој душа, било ми је јако лијепо и осјетила сам да је моја душа стигла кући - тврди Ксенија Кркљуш, која је са 13 година доживјела клиничку смрт.

Послије тог искуства Ксенија каже да је живјела скоро као сав нормалан свијет, удала се, добила дијете, али је још као мала сазнала да је добила посебан дар.

Политиколог, писац, вајар и, како каже, мотивациони говорник, Бањалучанин Стево Селак тврди да је умро чак три пута. И сва три пута се очигледно вратио на овај свијет.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана