УНА ТВ: Креће „Donna” - емисија која ће се препричавати

UNA TV
УНА ТВ: Креће „Donna” - емисија која ће се препричавати

Телевизија УНА припремила је ове јесени најексклузивнији програм за своје гледаоце. Хит шоу свjетског гласа „Холивудирање", забавни квиз „Школице", фантастичне серије, омиљени цртани филмови, као и нове сезоне сјајних емисија „Una, due, tre " и „Погоди ми године" стартовали су претходног викенда, а ове суботе и недjеље такође вас очекују премијерни ТВ формати.

„Donna" је женски талк show који ћете од 15. октобра гледати сваке суботе од 15.05 часова само на УНА ТВ. "Donnu" воде  три даме, познате водитељке са домаће и регионалне сцене - Николина Пишек, Дејана Росуљаш и Baya Bangue Namkosse које не крију узбуђење због новог изазова и међусобне сарадње.

Емисија ће обиловати интригантним и животним темама које гледаоце и медијску јавност неће оставити равнодушним. Управо таква ће бити прва епизода која ће покушати да одговори на питања: Има ли за жене на Балкану живота након супругове смрти, и зашто се од удовица очекује да не траже другог партнера, не друже се и да тугују бар три године?

"Причаћемо отворено о спектру питања око којих се врти савремени живот. Различитост ставова ће управо донијети динамику, биће информативно и оснажујуће, а све са циљем да једноставно побољшамо свијет око нас", искрена је Николина.

Истог мишљена је и Дејана, која истиче: „Осјећам велико узбуђење и радост пред почетак новог пројекта на УНА ТВ. Спој различитих професионалних искустава, мишљења, карактера са једне стране, а са друге широк спектар тема, актуелни гости уз јединствен приступ учиниће да женски дио публике заволи „Donnу", а увјерена сам да ни наши драги мушкарци неће остати имуни. Надам се да ће са „Donnом" жене освестити и своје јединствене квалитете, али и спознати важност женског заједништва и узајамне подршке".

Baya такође дијели подједнако одушевљење због старта емисије: „Као комуникологу ми је посебно занимљиво да истражујем и упознајем различитости друштва у којем живимо. Причаћемо о свакидашњим, али и не тако свакидашњим темама, отворићемо нека нова питања, а говорићемо и о темама о којима се „не говори". Без задршке, искрено и отворено".

За све љубитеље спорта стиже „Ниски старт"

У недjељу у 15.05 часова ТВ УНА доноси праву ексклузиву у новој емисији  „Ниски старт" у којој ће уживати сви љубитељи спорта - интервју са легендарним Бразилцем Роналдињом који је својим маестралним фудбалским вјештинама и заразним осмијехом освојио цијели свијет, а сада ће сигурно и гледаоце УНА ТВ. Шта ради од како је завршио каријеру, шта очекује од Хрватске и Србије у Катару, како је било играти фудбал са затвореницима и да ли је био у депресији од када је отишао у фудбалску пензију. Такође, у првој епизоди, из далеког Рио де Жанеира јавиће се и један Србин који је освојио Бразил, некадашњи Звездаш Рамбо Петковић, а екипа емисије бавиће се и квалификационим групама за ЕУРО, и најавити први ЕЛ КЛАСИКО у сезони.

Домаћини емисије су три шармантна и добро информисана спортска коментатора из региона, Србије, БиХ и Хрватске - Ана Стризић, Владимир Ђорђевић и Денис Хусеинбеговић. 

Гледаоцима у Босни и Херцеговини УНА ТВ је доступна путем МТЕЛ-а (на позицији 22), БлицНЕТ-а (на позицији 19), Елта Кабел-а (на позицији 15), Телрад-а (на позицији 19), HomeTV – Еронета (на позицији 11), MAX TV -а (на позицији 21), WIRAC-а (на позицији 22), КАЛДЕРА КДС-а (на позицији 15), MUX D дигиталног емитовања(на позицији 2),TERC KTV -а (на позицији 130), MEDIASKY-а (на позицији 25).

Такође, гледаоци у Хрватској, Србији и Босни и Херцеговини могу гледати програм УНА ТВ путем UNA -SMART TV APP.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана