“Холивудирање” на УНА ТВ

УНА ТВ
“Холивудирање” на УНА ТВ

БАЊАЛУКА - У необичном шоуу који је освојио срца публике широм региона, “Холивудирање” и овог четвртка од 21 час, познате личности се такмиче кроз шест најомиљенијих друштвених игара попут пантомиме и погађања различитих појмова, које ће и гледаоци пожељети да играју у својим домовима, с циљем да освојену награду поклоне у хуманитарне сврхе.

Тим “Развигори” чине Весна Дедић, пјевач Елвир Лаковић Лака и глумци Дамјан Кецојевић и Бранко Ђурић Ђуро, док екипу “Медени” чини “распјевана” дружина Сања Вучић, Мирза Селимовић, Даниел Кајмакоски и Жељко Шашић. Домаћин емисије Никола Ђуричко, водитељ, судија, али и помагач, уживао је са дивним гостима у надметању за племенити циљ.

Бивша жена Тима Бартона задала је муке “Развигорима” у првој игри званој “Скоцкани”, али зато су “као из топа” погодили ко је то “сит кафане, а и она њега”. Наредна игра шашавог назива “Дужина је битна” изазвала је лавину смијеха у студију. У “Џонијевој аудицији” тимови су на основу маестралних Ђуричкових изведби легендарних реплика из филмова, морали да погоде која остварења су у питању. Током “труцкања” у игрици “Где ћемо” гости су се сјајно забавили и насмијали једни друге, али и све у студију. А како изгледа док двоје “дудурудачу”, а преосталих двоје из тима треба да погоде која пјесма је у питању, погледајте у 21 час.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана