Харис Џиновић искрено са Петром Грашом и Дином Рађом: “Муштулук не иде код оних који имају зашивене џепове”

ГС
Харис Џиновић искрено са Петром Грашом и Дином Рађом: “Муштулук не иде код оних који имају зашивене џепове”

Сјајни гости, анегдоте, добре пjесме и укусна јела обилежиће још једно издање популарног кулинарског шоуа Хариса Џиновића.

Како вриjеме пролази, Харис воли да каже да све више напредује у кувању, а његов помоћник Маркони у пjевању. Без музике и чувених хитова није могуће замислити “Муштулук” који има још један одличан зачин заслужан за успjех: “Све волим да радим на свој начин. Само спонтано и весело, без спонатности нема ни мерака, а данас први пут имам малу трему јер су ми гости озбиљни гурмани”, наговjештава Харис.   

“Поред тог што је врхунски спортиста, он је и одличан риболовац, одлично свира и гитару. Могао бих о њему сатима да причам али има нешто што бих посебно издвојио – он је невероватан емотивац, надам се само да ће стати у кадар са својих 211”, најавио је Харис свог првог госта Дина Рађу, бившег кошаркаша.  

И за другог госта, свог колегу Петра Граша има само риjечи хвале: “Некада је погађао тројке за Југопластику, а данас је једна од највећих музичких звезда са ових простора, долази из града где живе најлепше жене кажу, одличан је скијаш и џентлмен отменог гласа”.  

Петар, Харис и Дино причаће о најзанимљивијим боемским моментима, колико добрих зора су дочекали, када ће изаћи дуетска пjесма, шта је било пресудно за њихове успjешне каријере. Сазнаћемо и како је легендарни свjетски музичар Џорџ Мајкл одреаговао када је слушао Хариса док пjева, а зашто је Харис дуго времена мислио да није за тај посао.  

“Муштулук се врло ретко дешава, нема га сваки дан. Зато јесте везан само за душу и искреност. Обрадовати некога и први донети добру вест је привилегија. Кажу да се добра енергија дељењем умножава, а ја у то искрено верујем јер нема ничег лепшег од тога кад поделиш нечију радост. Међутим ни тај весели муштулук није баш за свакога, постоје људи који га чак не воле јер се морају мало отворити, а познавајући муштлук, ни он сам не иде код оних који имају зашивене џепове. Поред севдаха, волимо се добро и нашалити. Што се мене тиче, увек сам волео да позлатим и за ситницу” каже легендарни пjевач.  

У сриjеду у 21 сат на УНА телевизији сазнаћемо за које је све муштулуке Харис позлатио силне успjехе његових гостију, а за који муштулук би они њега позлатили. 

УНА ТЕЛЕВИЗИЈА доступна вам је у: 

СРБИЈА

На територији Београда - ГРАДСКА ТЕЛЕВИЗИЈА на позицији 11 set top box alotment Avala 

MTS Iris (на позицији 125) 

Supernova  (на позицији 25) 

Orion Telekom (на позицији 11) 

BeotelNet  (на позицији 11) 

Yettel Hipernet (на позицији 14) 

Sat Cable  (на позицији 47) 

KBC NET  (на позицији 11) 

NЕXТ (на позицији 24) 

ЈОТЕL (на позицији 27)

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА

MUX D  дигиталног емитовања (на позицији 2) 

МТЕЛ (на позицији 22) 

Supernova  (на позицији 19) 

HomeTV – Eronet  (на позицији 30) 

MAX TV  (на позицији 20) 

WIRAC (на позицији 22) 

TERC KTV (на позицији 130) 

MEDIASKY ( (на позицији 25) 

AMBNET  (на позицији 12) 

СТОКИЋ КДС (Добој) (на позицији 24) 

MISS KDS (Бихаћ) – (на позицији 158) 

KTV E-G-E (на позицији 12) 

DINNET  (на позицији 30) 

TXTV  (на позицији 130) 

Global IPTV (на позицији 9 у БИХ и позицији 4 у РС)

ЦРНА ГОРА

МТЕЛ МЕ (на позицији 112)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана