Бранко Ђурић и Светислав Пешић у емисији “Муштулук” Хариса Џиновића

УНА ТВ
Бранко Ђурић и Светислав Пешић у емисији “Муштулук” Хариса Џиновића

БАЊАЛУКА - Познати пјевач и све познатији кувар Харис Џиновић угостиће и ове недјеље у 21 час на Уна телевизији дивне људе и драге пријатеље за које ће припремати укусну храну и направити сјајну атмосферу.

- Љепота живљења је умјетност. Неки пију да се напију, неки из ужитка. Некима је храна губљење времена, а некима мерак. За неке је и сан губљење времена. Сигуран сам да сте чули небројено пута, Бог му је дао све, а он не зна да живи. Угостићу своје пријатеље као и до сада, да им ништа не фали, биће слатког вина и укусне хране - објашњава Харис Џиновић.

Његови гости у овом издању су брачни пар Тања Рибич и Бранко Ђурић Ђура и Светислав Пешић.

- Како је храна слађа уз песму и музику, Харис ће запевати са својим пријатељима уз најпознатије ноте, чућемо и урнебесне Ђурине препеве познатих страних песама, како је чувена песма “Дилајла” заправо хорор прича, а ода простати никога неће оставити равнодушним.

 Сазнаћемо и зашто је Ђуро од малих ногу био љубоморан на свог друга Хариса, зашто је пожеле да се укине муштулук, како је као заклети вегетаријанац и безглутенац оценио вечеру код Хариса који се никада не би одрекао ћевапа и кајмака. Видећемо и како је Кари зарадио сто евра од Хариса за муштулук и коју је то добру вест донео свом пријатељу који је у том тренутку остао без текста - стоји у најави емисије. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана