Ближи се 26. Међународни сајам грађевинарства и електро-машинске индустрије "Грамес-Деми 2023"

PR
Ближи се 26. Међународни сајам грађевинарства и електро-машинске индустрије "Грамес-Деми 2023"

БАЊАЛУКА – Први зраци овогодишњег сунца само су подсјетник да је почетак нове грађевинске сезоне близу, а са њом и 26. Међународни сајам грађевинарства и електро-машинске индустрије, Грамес-Деми 2023 у Бањалуци, једини специјализовани сајам грађевинарства и електро-машинске у Босни и Херцеговини са сертификованим статусом међународног сајма.

Овогодишњи сајам ће, од 15. до 18. марта 2023. године окупити бројне и значајне компаније из Босне и Херцеговине и региона па све до Италије, Аустрије и Кине.

Генерални покровитељ овогодишњег сајма је компанија Wienerberger, водећи свјетски добављач грађевинског материјала и инфраструктурних рјешења која у свом асортиману обједињује Tondach цријеп, Porotherm опеку, Semmelrock бетонске коцке и плоче, те Pipelife цијевне системе.

Посебан догађај овогодишњег сајма свакако је и Међународна конференција „Градимо будућност" о чему ће накнадно бити више ријечи.

Сви привредни субјекти који желе бити дио овогодишњег сајма све информације, као и пријаву могу пронаћи на линку: https://grames.blsajam.com/@/.

Осигурајте своје изложбено мјесто на вријеме.

Видимо се на сајму!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана