АТОС БАНК завршава ребрендинг – пословнице Банке у новом руху

Г.С.
АТОС БАНК завршава ребрендинг – пословнице Банке у новом руху

АТОС БАНК а.д. Бања Лука током мјесеца јуна у оквиру кампање представљања, приближила је клијентима нови бренд, као и ново име наше Банке.

Кроз корпоративне вриједности за које се залажемо на најбољи начин смо показали да ће наше пословне активности и даље бити усмјерене прије свега на наше клијенте, који су нам на првом мјесту и за које смо увијек ТУ. Са више од 20 година успјешног пословања, бићемо и даље подршка нашим клијентима баш у тренутку када им је потребна.

"Наши тимови за ребрендинг су у претходном периоду били јако вриједни, како би све наше пословнице засијале у новом руху. Ребрендинг Банке је јако важан дио цјелокупног процеса представљања новог визуелног идентитета, а све то како би ојачали наш нови корпоративни идентитет. Интегритет, повјерење, посвећеност и поштовање остају императивни задаци наше Банке, захваљујући којима смо све ове године унапређивали своје пословање и учинили да заједно са нашим клијентима и запосленима, постанемо једна од најуспјешнијих банака у Републици Српској." изјавио је овим поводом Сандро Михајловић, члан управе АТОС БАНК а.д. Бања Лука.

Друштвена одговорност и подршка заједници у којој послујемо ће и даље остати стуб и темељ наших корпоративних вриједности, а наша мисија је успостављање и одржавање дугорочног пословног односа са нашим клијентима, како би у потпуности задовољили њихове потребе, те им пружили брзе, ефикасне и једноставне банкарске услуге!

Ваша АТОС БАНК а.д. Бања Лука

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана