Зоран Аџић Реизабран за предсједника Градске организације СНСД-а

Срна
Зоран Аџић Реизабран за предсједника Градске организације СНСД-а

ГРАДИШКА - Предсједник Градског одбора Савеза независних социјалдемократа /СНСД/ Градишка Зоран Аџић реизабран је вечерас на ту функцију.

На седмој Изборној конференцији Градске организације СНСД-а изабран је и 71 члан Градског одбора.

Изборној конференцији, која је одржана у Арени Градишка, присуствовао је и предсједник СНСД-а Милорад Додик, који је честитао Аџићу и новоизабраном Градском одбору, оцијенивши да је овај импозантни скуп доказ озбиљности и стабилности градске партијске организације.

“Честитам им на успјешним резултатима у прошлости и уопште не сумњам да ће СНСД у Градишци поново остваривати добре резултате. Планираних пројеката за Градишку је много”, рекао је Додик.

Он је нагласио да ће идуће године бити завршен нови мост на Сави, који ће растеретити саобраћај и дати могућност за планирање нових пројеката.

“У плану је реконструкција магистралног пута од Градишке до Клашница, подршка изградњи вртића, реконструкцији школа и то ће обиљежити наредни период овог града”, рекао је Додик.

Он је оцијенио да је Градска организација СНСД Градишка једна од најорганизованијих и најстабилнијих локалних партијских организација, која обезбјеђује добре резултате.

“Увијек када је СНСД на власти у Градишци био је узлет саме локалне управе, а када су то били неки други то је био дефинитивни застој и онемогућавање развоја. СНСД показује своју способност и један од доказа тога је и ова спортска дворана, која је у мандату других странака зјапила празна и није било идеје како је завршити. Данас сам поносан што у овој дворани одржавамо конференцију и пресретан да је сви користе, без обзира на политичку припадност”, навео је Додик.

Он је додао да од Градске организације СНСД-а Градишка очекује да на изборима наредне године постигне резултат као и 2018.

Аџић, који је и актуелни градоначелник Градишке, захвалио је делегатима Изборне конференције и Додику за подршку у намјери да настави да води Градску организацију СНСД-а и ради на изградњи и развоју Градишке.

“Опредијељени смо да радимо у складу са нашим стратешким плановима и имамо низ планова у области друштвеног, спортског, културног, инфраструктурног и привредног развоја Градишке. Имамо доста припремљених пројеката и вјерујем да ћемо и уз подршку Владе Републике Српске наставити са развојем”, истакао је Аџић.

Он је нагласио да се Градишка развијала увијек када је на њеном челу био СНСД, а да је тај развој убрзанији када је СНСД на власти на локалном и на републичком нивоу.

“Желимо да Градишка постане развијени средњоевропски град. Градишка у томе има апсолутну подршку предсједника Додика и Владе Републике Српске, а показали смо да за наше пројекте имамо подршку међународних донатора јер смо за претходне четири године од УНДП-а и земаља ЕУ добили око 53 милиона КМ грантовских средстава”, додао је Аџић.

Изборној конференцији Градске организације СНСД-а Градишка присуствовало је 358 делегата, те функционери СНСД-а и странака коалиције.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана