Живковић може да покрене напредак Добоја

Д. Д.
Живковић може да покрене напредак Добоја

Добој - Велике промјене су неопходне Добоју, а ми смо сигурни да СНСД-ов кандидат за градоначелника Милорад Живковић може да извуче град из тешке економске и политичке ситуације.

Ово је поручила предсједник Градског одбора Српске напредне странке (СНС) Добој Бранка Окука која је јуче заједно са предсједником Еколошке партије РС Николом Лазаревићем потписала споразум о подршци Живковићу на предстојећим локалним изборима.

Лазаревић је подсјетио да је ријеч о реализацији споразума о сарадњи са СНСД-ом на републичком нивоу. Он је навео да је Живковић способан да реализује дио тог програма у овој локалној заједници, али и да Добоју поврати статус привредног, прехрамбеног, културног, спортског регионалног центра, те еколошке зоне.

У ГО СНС-а кажу да су из странке искључили Голуба Панића који се, како тврде, самоиницијативно кандидовао за градоначелника, те су одлучили да подрже Живковића.

Кандидатуру Живковића су почетком августа подржали  градски одбори СП-а, СРС - Српска у сигурне руке, Уједињене Српске и ПУП-а. Добој је једна од ријетких локалних заједница у којој ГО ДНС-а није подржао СНСД-овог кандидата.

- Они су очигледно у превеликој љубави са градоначелником Добоја и ми тражимо да се испоштује споразум на нивоу РС. То више није проблем ни мој као кандидата, ни СНСД-а у Добоју, него проблем коалиционих договора на нивоу РС. Очекујем да се тамо тај неспоразум и ријеши - изјавио је Живковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана