“Зимски град” отворен уз звуке труба Дејана Петровића и Биг бенда

Срна
“Зимски град” отворен уз звуке труба Дејана Петровића и Биг бенда

ГРАДИШКА - Концертом Дејана Петровића и Биг бенда вечерас је на платоу Културног центра у Градишци у отворен “Зимски град”, у којем ће наредних мјесец дана посјетиоци моћи да уживају у занимљивим празничним и другим манифестацијама.

Отварајући “Зимски град”, градоначелник Градишке Зоран Аџић рекао је да су се Градска управа, Туристичка организација града, Културни центар и друге установе и предузећа потрудили да својим суграђанима и посјетиоцима из других мјеста припреме мноштво манифестација и садржаја, посебно за оне најмлађе.

“Успјели смо да, заједно са спонзорима, обезбиједимо да у наредним празничним данима сви, од најмлађих до најстаријих, пронађу неки садржај у жЗимском градуж и да заједно будемо срећнији и веселији”, додао је Аџић.

Дејан Петровић и Биг бенд трећи пут су у Градишци пред бројном публиком извели свој стандардни, али и нови репертоар са обрадама познатих хитова домаће и стране музике.

Петровић је истакао да га публика у Градишци увијек добро дочека и ужива уз звуке трубе у модернијем аранжману.

Он је рекао да раде много више него прошле године, али ипак мање неко прије пандемије и нада се да ће се у 2022. сви вратити нормалном животу, те свима пожелио много здравља и љубави.

Директор Туристичке организације града Градишка Валентина Перић рекла је да након једногодишње паузе “Зимски град” отвара своја врата за све посјетиоце који ће и након коцерта Дејана Петровића и Биг бенда у наредних мјесец дана моћи да уживају у занимљивим манифестацијама које су предвиђене програмом “Градишке зиме”.

Прије званичног отварања и концерта Дејана Петровића и Биг бенда, организован је програм за дјецу уз аниматора Фазонка, а за све посјетиоце било је обезбијеђено бесплатно клизање на клизалишту “Зимског града”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана