Завршено Которварошко спортско љето

Срна
Завршено Которварошко спортско љето

Котор Варош - Турниром у одбојци на пијеску завршено је которварошко спортско љето, у оквиру којег су још одржани општински турнири у малом фудбалу и уличном баскету.

На турниру у одбојци на градском купалишту Бјелине у протекла три дана у двије категорије учествовало је 16 екипа.

У конкуренцији сениорки највише успјеха су имале Јована Стакић и сестре Петровић, које су освојиле прво мјесто испред екипе Салон цвијећа "Тепић".

За најуспјешнију играчицу турнира проглашена је Уна Петровић.

"Драго ми је што је након годину дана паузе поново жзаживиож овај турнир, јер одбојка је врло популарна у Котор Варошу", истакла је Уна Петровић.

Код сениора је након велике борбе у финалу Бутик "МД" савладао екипу "Црвенко" резултатом 2:1, а титула најбољег играча је припала члану побједничке екипе Миши Марјановићу.

Уз Марјановића побједнички квартет су чинили Драган Зељковић, Славен Арежина и Далибор Тодоровић.

"Посебно бих истакао сјајну организацију турнира, јер мало која општина у Републици Српској може се похвалити турниром у одбојци на пијеску са оволико квалитетних екипа", рекао је Марјановић.

Турниру је присуствовао и предсједник Одбојкашког савеза БиХ Милутин Поповић, који је препознао труд организатора и поклонио три лопте и одбојкашку мрежу, те нагласио да ће Савез и у наредном периоду пратити и подржавати одбојкашке активности у Котор Варошу.

"Драго ми је да сам видио велики број омладине која воли овај спорт, жели да се такмичи и тако афирмише ову средину и одбојкашки спорт. Због тога смо одлучили да подржимо ову манифестацију реквизитима који ће им бити, надам се, од користи у организацији наредних турнира", додао је Поповић.

Награде најуспјешнијим екипама и појединцима уручио је Алмин Ибричић, тренер Одбојкашког клуба "Котор Варош".

Посебна признања за подршку у организацији турнира су добили Здравко Вучановић и Владан Максимовић, а за фер плеј екипа "Бодњика".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана